Her güne Farklı bir mahallede başlayan Başkan Engin “Eksikleri ilk ağızdan tespit ediyor, anında çözüme kavuşturuyoruz. Güne halkın içinde başlamak bize güç veriyor” dedi.

Baştan sona mahalle gezisi

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mahallelerdeki eksikleri tespit etmek, sorunlara en kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşlarla daha fazla birarada olabilmek için sokak mesailerini artırdı. Her gün farklı bir mahallede mesaiye başlayan Başkan Engin, hem çalışmaları denetliyor hem vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Baştan sona tüm mahalleyi gezen Başkan Engin’e muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, bürokratlar ve teknik personeller de eşlik ediyor. Başkan Engin’i sabah erken saatlerde karşılarında gören vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getiriyor.

“Gücümüzü halktan alıyoruz”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Göreve geldiğimde makam masasını kaldırmıştım. Artık resmi işlemler dışında makam odasında da zaman geçirmiyorum. Her sabah farklı bir mahallede güne başlıyoruz. Eksikleri ilk ağızdan tespit ediyor, anında çözüme kavuşturuyoruz. Güne halkın içinde başlamak bize güç veriyor” dedi.