Kaya Termal Otel’de gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in yanı sıra, CHP İlçe Sekreteri Sefa Dönmez, İyi Parti İlçe Başkanı Feza Genişoğlu, muhtarlar ve 11 mahalleden yüze yakın apartman görevlisi katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun video mesajı ile başlayan etkinlikte, apartman görevlilerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Katılımcılara tanıtım broşürleri ve saksıda nar hediye edildi.

“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Genel Başkanımızın talimatıyla sizler için bir araya geldik. Bundan sonra sizlerle Narlıdere’de daha sıkı bir iş birliği içinde olacağız. Toplumun her kesiminden sorunları birlikte çözeceğiz. Alınteri ve emekle Narlıdere içi çalışan herkesin yanındayız” dedi. Başkan Engin, 550 günde hayata geçirdikleri projeleri de paylaştı.

“YANINIZDAYIZ”

İyi Parti İlçe Başkanı Feza Genişoğlu ve CHP İlçe Sekreteri Sefa Dönmez de apartman görevlilerinin her sorununda yanlarında olacaklarını belirtti. Tek tek söz alan apartman görevlileri ise sorunları ve çözüm önerilerini anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayınlanan video mesajında ”Tüm apartman görevlileri bizim en yakın dostlarımızdır. Biz sizlerin hakkını sonuna kadar savunacağız” dedi.