Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, kentte yaşayan 60 yaş ve üstü vatandaşlara hizmet veren Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi üyeleriyle bayramlaştı. Ata Evi üyeleriyle sohbet eden, isteklerini dinleyen Şenol, “Yüzünüzden gülümsemenin eksik olmadığı nice bayramlar dilerim” dedi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un kentte yaşayan 60 yaş üstü vatandaşların sosyalleşmeleri, mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirdiği Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde bayram heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, merkez sayesinde yaşamla yeniden güçlü bağlar kuran, sosyalleşmenin ve yeni arkadaşlıklar kurmanın mutluluğunu yaşayan üyelerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

"GÜZEL BİR İŞ YAPTIK"


Ata Evi üyelerinin istek ve görüşlerini dinleyen, tek tek ellerini sıkarak bayramlarını kutlayan Başkan Şenol, “Bu tabloya, yüzlerinize bakınca Ata Evi’ni hayata geçirerek ne kadar doğru, güzel bir iş yaptığımızı görüyorum. Ata Evi’nde nice yıllar geçirmenizi diliyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar yaşamanızı dilerim ” diye konuştu.