Bornova Belediyesporlu Cimnastikçiler Federasyon Kupası’ndan madalyalarla döndü. 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda 12 sporcu ile mücadele eden yeşil-beyazlılar bir altın, bir gümüş, bir de bronz madalya kazandı.



Bornova Belediyespor Kulübü sporcuları, Bolu’da düzenlenen Trampolin Cimnastik Yaş Grupları Federasyon Kupası’nda büyük başarı elde etti. 29 Eylül – 1 Ekim Tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda 12 sporcu ile yarışan yeşil-beyazlılar bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazandı.



Milli Cimnastikçi Sıla Karakuş, 13-14 yaş grubunda Türkiye Şampiyonu olurken, 17-21 Yaş Erkekler Kategorisi’nde yarışan Koray Altınel Türkiye ikinciliğini elde etti. Eylül Gökoğlu ise 15-16 yaş kategorisinde üçüncülük kazandı. Bornova Belediyesporlu başarılı cimnastikçilerin antrenörlüğünü Gülşah Başol, Aysun Yıldırım ve Seda Şahin yapıyor.



Spor alt yapısına yaptıkları yatırımların sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz Bornova’da her yaştan hemşehrimizin spor yapmasını istiyoruz. Bunun için gerekli olanakları sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle de çocuk ve gençlerimiz çok önemli. Cimnastik dalında çocuk ve gençlerimizin kazandığı bu başarı bize gurur verdi. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.