Sokak hayvanlarının ihtiyaçları, sıkıntıları ve yaşam hakları ile ilgili farkındalık çalışmalarının her biri çok değerli… Özellikle bu tip çalışmalara ünlüler de destek verdiğinde patili dostların sesi daha gür çıkıyor, onlarla ilgili verilmek istenilen mesaj daha büyük kitlelere ulaşabiliyor.

Nil Karaibrahimgil, 16 Nisan Cumartesi günü saat 21.00’de Karşıyaka’daki Mavibahçe AVM’de vereceği konserle İzmirli sevenleriyle buluşacak. Konser, Türkiye’nin en büyük mama üreticisi olan Temizmama işbirliği ile organize edilen harika bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenleniyor.

MAMALAR SOKAK HAYVANLARINA

“1 Sizden 1 Bizden” sloganı ile hayata geçen kampanya kapsamında hayvan severlerin sahipsiz canlar için satın alacağı her mamaya karşılık bir mama da Temizmama’dan bağış olarak yapılacak.

Sokak hayvanlarına mama kampanyasına katılmak için yapmanız gerekenler ise şöyle:

-        Önce, Mavibahçe AVM’deki Temizmama.com standından kampanyaya katılım kodu alınıyor.

-        26 Nisan’a kadar bu kodla temizmama.com’dan ister eve, ister barınağa mama siparişi veriliyor.

-        Siparişteki kuru mama miktarı kadar ekstra mama Temizmama tarafından 27 Nisan’da Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri’ne teslim ediliyor. Buradan ise sokak canlarına dağıtılıyor.

HEM EĞLEN HEM DESTEK OL

Ücretsiz gerçekleşecek olan konser öncesinde Nil Karaibrahimgil resmi Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: “İzmiiirrr bekliyoruuuz, özlüyoruuuz, bütün renkleri ve sesleri getiriyoruuuuz”

Siz de Nil Karaibrahimgil’in birbirinden güzel şarkılarını canlı olarak dinlemek ve patili dostlar için mama desteği vermek isterseniz Mavibahçe Kent Meydanı’na gerçekleşecek olan bu özel konseri kaçırmayın.