Güpegündüz sokak ortasında tuvaletini yaptı Güpegündüz sokak ortasında tuvaletini yaptı

Kazada ölen kişinin şoför İbrahim Örsçelik ve kızı İlayda Örsçelik olduğu, yaralanan Özlem Karamuk ve oğlu Yücel Kayra Karamuk' un ise yakınları olduğu ortaya çıktı.

Kaza bugün sabah saatlerinde Otoyolun Zeytineli - Alaçatı Otoban gişeleri yakınlarında meydana geldi. 35 AH 256 plakalı lüks otomobil yolda giderken, takla attı.Yol kenarında bulunan bariyerlere çarpıp duran araç yanmaya başladı. Anne Özden Karamuk (37) ve oğlu Yücel Kayra Karamuk (8) yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Araçtan sıçrayan alevler ormanlık alanda yangın çıkardı.Olay yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Urla Bölge ekipleri ile Orman Bakanlığı sevk edildi. Karadan ve havadan müdahale etti.

Uzun bir çalışmadan sonra araç ve orman yangını söndürüldü.Araçta yapılan incelemede, iki kişinin yanarak öldüğünü tespit etti.

Araçtan yaralı çıkartılan Özden Karamuk ve oğlu Yücel Karamuk, önce Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi' ne, buradan da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Anne ve oğlu hastanede tedavi altına alındı.

Birbirine sarılı olarak yanan bir erkek ile kız ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Hastanede ifade veren Özden Karamuk, araçtaki diğer kişilerin yakınları olan İbrahim Örsçelik ve kızı İlayda Örsçelik olduğunu söyledi.

İbrahim Örsçelik' in Konak ilçesi Çobançeşme semtinde motorcu dükkanı olduğu belirtildi.Akraba olan dört kişinin Çeşmeye tatil yapmaya gittikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.