İzmir’in Konak ilçesinde su tahliye çalışması sırasında yaşanan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kargo firmasında çalışan bir kişi, kendisinden aracını çalışma alanından çekmesini isteyen İZSU’ya bağlı taşeron firma çalışanının kulağını ısırarak kopardı. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Su tahliye çalışması sırasında gerginlik çıktı
Olay, perşembe günü İzmir Konak ilçesi Alsancak Mahallesi 1476/1 Sokak’ta meydana geldi. Kentte etkili olan sağanak yağışın ardından yolda biriken suların tahliyesi için bölgeye gelen İZSU’ya bağlı taşeron firma çalışanı N.G. (33), çalışma alanında bulunan kargo aracının kaldırılmasını istedi.
Bu sırada araç sahibi olan kargo firması çalışanı E.P. (30) ile N.G. arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdı.
Kısa süre sonra kavga yeniden alevlendi
Yaşanan gerginliğin ardından N.G.’nin, belediye aracına giderek eline sert bir cisim aldığı ve tekrar olay yerine döndüğü öğrenildi. İddiaya göre N.G., elindeki cisimle E.P.’ye doğru yöneldi. Bu esnada E.P., arkasından yaklaşarak N.G.’nin kulağını ısırdı.
Yaşanan saldırı sonucu İZSU çalışanı N.G.’nin kulağının bir kısmı koptu. Çevrede bulunanlar büyük panik yaşarken, olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kopan kulak parçası su birikintisinde bulundu
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan N.G., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan aramalarda, kopan kulak parçasının yoldaki su birikintisinin içinde bulunduğu öğrenildi. Yaralı çalışanın hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Şüpheli kısa sürede yakalandı
Olayın ardından bölgeden kaçan E.P., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan arbede güvenlik kamerasına yansıdı
Öte yandan taraflar arasında yaşanan şiddetli arbede, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde tartışmanın büyümesi ve yaşanan kargaşa net şekilde görülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




