Bursaspor'dan Titi ile prensipte anlaşarak kadroya 5. stoperini alan Göztepe'de hangi savunmacının gideceği merak konusu oldu. Geldiğinden beri bekleneni veremeyen Wallace Reis ise ilk aday olarak gözüküyor.

LEVENTSpor Toto Süper Lig'de sezonu 12 Ağustos'taki Yeni Malatyapspor deplasmanıyla açacak Göztepe'de kadro planlaması sürüyor. Elinde stoper olarak Wallace Reis, Hakan Çinemre ve Kadu bulunan Göz Göz, transfer döneminde savunmaya iki takviye daha yaptı. Arjantin'in Velez Sarsfield kulübünden alınan Fausto Grillo'nun ardından, Bursaspor'dan Titi ile prensipte anlaşıldı. Titi, transferiyle birlikte savunma tandeminde şişkinlik göze çarparken, hangi oyuncunun takımdan ayrılacağı merak konusu oldu. Kadrosunda 5 stoper yer alacak Göztepe'de bir savunmacının kadrodan ayrılması bekleniyor. Yeni transferler Grillo ve Titi'nin takımda kalması kesinken, Reis, Kadu ve Hakan Çinemre arasından bir isimle vedalaşılacak. Geçen sezon gösterdiği performansla taraftarın ve yönetimin gönlünü kazanan Kadu'yu tutacak yönetim, yerli kontenjanından dolayı Hakan Çinemre'nin kadroda olmasını istiyor.

2. ihtimal Kadu


Geçen sezonun çoğu bölümünü sakatlıktan dolayı tribünde geçiren genç oyuncunun, bir şansı hakettiğini düşünen sarı kırmızılı kurmaylar, Hakan'ı geniş kadroda düşünüyor. Geçen sezonun devre arasında Brezilya'nın Vitoria takımından alınan Wallace Reis ise ayrılacak adaylar arasında ilk sırada gözüküyor. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen, savunmadaki riskli futboluyla vasatı aşamayan 30 yaşındaki Sambacı'nın sarı kırmızılılardan kopması bekleniyor. Düşük bir ihtimal olarak da sakatlığının uzaması halinde Kadu'nun sözleşmesinin dondurulması düşünülüyor. Yaz transfer döneminde Göztepe, geçen sezonki stoperleri Emre Can Coşkun'u Adanaspor'a, Leo'yu Erzurum BŞB vermişti. Standard Liege'den kiralanan Kosanovic ise kulübüne dönmüştü.

500 bin euro ödenecek


Geçen sezondan beri Göztepe'nin transfer listesinde bulunan Titi bu kez sarı kırmızılı formaya çok yakın. Yeşil-beyazlı kulüpte maddi konularda yaşanan sıkıntılar sebebiyle yönetime daha önce mutsuz olduğunu ileten Brezilyalı defans oyuncusu Titi, bir süredir Göztepe ile görüşme halindeydi. Bursaspor ile 2020 yılına kadar mukavelesi bulunan Titi için yeşil-beyazlı idarecilerin Göztepe yönetimi ile bonservis konusunda anlaşma sağladığı, transferin de birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı bildirildi. Göz Göz'ün Brezilyalı oyuncunun borservisi için 500 bin Euro bonservis ücreti ödeyeceği önü sürüldü. Geçen sezon Bursaspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Titi, 1 gol, 1 asist kaydetti.