Lige Ödemişspor galibiyetiyle fırtına gibi başlayan İzmirspor'da deneyimli futbolcular Anıl Özönerli ve Orhan Ağsay, lacivert beyazlıların profesyonel lig özlemini sezon sonu dindireceklerini söyledi.

LEVENTÖdemişspor galibiyetiyle sezona fırtına gibi başlayan Bölgesel Amatör Lig ekibi İzmirspor'un deneyimli oyuncuları Anıl Özönerli ve Orhan Ağsay'ın Şimşek'i 3. Lig'e çıkarmaktan başka düşünceleri yok. Geçen sezon Serik Belediyespor'la BAL şampiyonluğu yaşayan Anıl ve geçtiğimiz sezonu 3. Lig ekibi Diyarbekirspor'da geçiren Orhan, lacivert beyazlıların özlenen profesyonel lig hasretini dindireceklerini söyledi. Sıkı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve bu çalışmanın meyvesini Ödemişspor galibiyetiyle aldıklarını ifade eden 26 yaşındaki stoper, " Tek amacımız 3. Lig'e çıkabilmek. Buraya gelmemizde en büyük sebeplerden biri Teknik Direktör Serdar Sabuncu. Onun bende emeği çok büyük. Göztepe forması giydigim 2010-11 sezonunda sakatlığım vardı. O dönem altyapı antrenörü olan Serdar Sabuncu, "Benimle 15 gün ekstra idman yapacaksın ve seni Göztepe'de oynatacağım" dedi.

Göz Göz'de kupa kaldırdı


Ve o sezon 23 maça çıkıp sarı kırmızılılarla 2. Lig şampiyonluğu yaşadık. Tıpkı benim gibi şu an İzmirspor'da oynayan bir çok oyuncurda Serdar Hoca'nın katkıları yadsınamaz " dedi. Kariyerinde 7 farklı takımda oynadığını ve ilk kez Ödemişspor maçında bu kadar heyecanlandığını dile getiren Anıl, "İzmirspor'a şampiyonluk için geldik. Başarısızlıkta en mutsuz olacak kişi yine bizler olacağız. Camiamızın hakettiği profesyonel liglere çıkması için elimizden gelen herşeyi vereceğiz" diye konuştu.

Orhan: Buca Stadı'nı çok iyi tanıyoruz


İzmirspor'un orta sahadaki dinamolarından Orhan Ağsay, Teknik Direktör Serdar Sabuncu'yla Altay'da yakaladıkları aile havasını, İzmirspor'da da yaşadıklarının altını çizdi. 1994 doğumlu futbolcu, "Serdar Hoca, futbolcularına hocalığın yanında bir ağabey, baba gibi yaklaşır. Onun olduğu yerde hedefsizlik olmaz. Transfer döneminde bana kulüpte bir yapılandırma olduğunu ve BAL'dan sonra 3. Lig ve 2. Lig hedeflerinin olduğunu söyledi. İzmirspor'un ismi ve camianın büyüklüğü sonrası bu teklifi reddettem imkansızdı" cümlelerini kullandı. Altay'da Serdar Sabuncu'yla birlikte Buca İlçe Stadı'ndaki yenilmezlik serilerini İzmirspor'la Ödemiş karşısında da sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Orhan, "Buca Stadı'nı çok iyi tanıyoruz. Nerede top sürülüp, nasıl gol atılacağını, sahadaki püf noktalarına hakimiz. Bu sezonki hedefimiz içerideki tüm maçları kazanmak. Deplasmanlarda da toplayabileceğimiz kadar puanı hanemize yazdırıp, 3. Lig'e yükselmek" ifadelerini kullandı.