Karşıyaka Başkan Vekili Gökhan Şensan, mali darboğazdan kurtulmak için sosyal medyada kampanya yürüten 1912 Karşıyaka Derneği'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

LEVENTEski futbolcularına olan borçlarını kapatmaya çalışan Karşıyaka'da taraftarların başlattığı yardım kampanyasına Başkan Vekili Gökhan Şensan'dan teşekkür geldi. "Karşıyaka ayağa kalkıyor" başlığıyla sosyal medyadan yürütülen kampanyada, toplanan 16 bin 350 TL sonrası Şensan kulübün internet sitesinden açıklama yayınladı. Açıklamada, "Yaptıkları kampanya ile kulübümüze bağışta bulunan 1912 Karşıyaka Derneği’ne desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu birliktelikte 16 bin 350 TL'lik bir katkı ortaya kondu. Yeşil kırmızılı futbolseverlere, camiamıza şükranlarımızı sunuyoruz" ifadeleri yer aldı.

BUGÜN MALİ GENEL KURUL VAR


Eski yabancı futbolcusu Banahane'nin alacakları konusunda uzlaşan Kaf Kaf, Ofoedu, Fall ve Duric'e olan borçları da kapatmaya çalışıyor. Daha önce kulüpten alacakları kalan Kvesic ve Tisdell'in dosyaları Futbol Federasyonu'nda görüşülüp karara bağlanırken, diğer oyuncularla da anlaşılması için yoğun mesai harcanıyor. Öte yandan Karşıyaka Spor Kulübü Derneği Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün saat 18:00’de Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yapılacak. Toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın yapılmasına yönetim kurulu tarafından oy birliği ile karar verildi. Başkan Turgay Büyükkarcı, üyelerin katılımının önemli olduğunu ve delegelerin Mali Genel Kurula gelmesi çağrısında bulundu.