Altay'ın kaptanı Murat Uluç, direkt olmasa da en kötü ihtimalle play off'tan 2'nci Lig'e çıkacaklarını söyledi. Uluç, "Önümüzde oynayacağımız 6 karşılaşma ve toplanacak 18 puan var” dedi

SPOR Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta zirve takipçisi Altay'ın kaptanı Murat Uluç, direkt olmasa da en kötü ihtimalle play off'tan 2'nci Lig'e çıkacaklarını söyledi. Son olarak evlerinde zirve yarışındaki rakiplerinden Kocaelispor'la 1-1 berabere kaldıkları maçta takım kalitelerini gösterdiklerini dile getiren Murat, şöyle devam etti: "Önümüzde oynayacağımız 6 karşılaşma ve toplanacak 18 puan var. Lider Sancaktepe Belediyespor avantalı ancak 3 puanlı sistemde her şey mümkün. Kazanarak yolumuza devam etmeliyiz. Onlarla da karşılaşacağız. Birinci olamazsak da, bir aksilik yaşamazsak, play off'tan rahat çıkarız."
Kocaelispor ağlarını sarsarak 16 gole ulaşan Murat Uluç, hedefinin 20 golün üstü olduğunu söyledi. Altay'ın 3'üncü Lig'e yakışmadığını, altyapısında oynadığı dönemde siyah beyazlı kulübün İnter Toto Kupası'nda mücadele ettiğini hatırlatan golcü futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kulübü bir an önce üst liglere çıkarmamız lazım. Seyircisi, camiası olmayan takımlarla mücadele ediyoruz. Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu'nun emekleri de boşa gitmemeli. Kendisi herşeyin en iyisini hak ediyor. Kimseden yardım almadan tek başına borçları kapatıyor. O gelmeseydi, belki şu an çok farklı şeyler konuşurduk."

Minik Larsson Altay'da

Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor'un İsveçli oyuncusu Daniel Larsson, 6 yaşındaki oğlu Hector'u Bornova Altay Futbol Okulu'na kaydettirdi. Daniel- Louise Larsson çifti ile 1 yaşındaki kızları Carmen ve Hector'la yakından ilgilenen Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık, minik Hector'un kaydını bizzat yaptı. Siyah beyazlı eşofmanıyla ilk çalışmasına çıkan Hector, yeni arkadaşları ile çabuk uyum sağlarken, Larsson ailesi minik futbolcu adayını dikkatli gözlerle takip etti. Daniel Larsson, "Oğlumun burada iyi bir futbol eğitimi alacağına inanıyorum. Altay'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Menemen'de şampiyon Altay

MENEMEN'de düzenlenen Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası'nda zafer Altay'ın oldu. Ege Bölgesi'nden 13 yaş altı 12 takımın katıldığı kupanın finalinde Göztepe'yi 3-2 mağlup eden siyah-beyazlı ekip kupayı müzesine götürdü. Kesik Futbol Sahası'nda düzenlenen turnuvada 36 karşılaşma oynandı. İzmirspor'un üçüncü, Bergama Belediyespor'un dördüncü olduğu organizasyona katılan Bucaspor, Foça Belediyespor, Damlacıkspor, DSİ Spor, Murat Germen Spor, Manisaspor, Pınar Gücü ve Menemen Belediyespor'a da plaket verildi.