Üçüncü Lig'e yükselmeyi kafasına koyan Şimşekler, Pakistan Milli takımının 26 yaşındaki kaptanı Kaleemullah Khan'ı renklerine bağladı.

LEVENTBölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuran İzmirspor, Pakistan Milli Takımının kaptanı Kaleemullah Khan'ı renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Serhat Ardahanspor forması giyen 26 yaşındaki futbolcu hücuma dönük orta saha pozisyonunda oynuyor. İzmirspor'un yeni yıldızı geçen sezon takımıyla 21 maça çıkarken 5 kez rakip fileleri havalandırmıştı.
Anlaşma sonrasında konuşan Kaleemullah “İzmirspor’un projeleri, profesyonel yaklaşımı beni çok etkiledi ve hiç düşünmeden tekliflerini kabul ettim. Sezon sonu şampiyon olmak için elimden geleni yapacağım. Şimdiden taraftarımızın önüne çıkmak için gün sayıyorum, sabırsızlanıyorum” dedi.
Futbol hayatına Pakistan Ligi takımlarından FC.KRL takımında başlayan 1992 doğumlu tecrübeli oyuncu daha sonra Kırgızistan ekiplerinden FC Dordoi kulübe transfer oldu. Başarılı bir sezon geçirdikten sonra sırasıyla Amerika Ligi ekiplerinden Sacramento FC., Roughness FC kulüplerinde forma giydi. Amerika Liginde başarılı 3 sezon geçirdikten sonra, 1 sezon da Ardahanspor forması giydi.

https://youtu.be/c7VP7atoDzA

10 transfer yapıldı


İzmirspor transfer dönemini bir hayli hareketli geçirdi. Teknik Direktör Serdar Sabuncu'nun verdiği rapor doğrultusunda lacivert beyazlılar kadrosuna 10 oyuncu kattı. Şimşekler'in aldığı oyuncular şu şekilde: Hakan Can Durdu(Denizlispor), Hakan Çakır (Kozan Belediyespor), Doğancan Ereşmeli (Bozdoğan Belediyespor), Anıl Özönerli (Serik Belediyespor), Metin Aktürk (Yeşilova), Ndiaye (Torbalıspor), Zeynel Alkan (12 Bingölspor), Murat Arslan (Torbalıspor) , Özcan Dağ (Hatay Kırıkhanspor), Utku Gülümser (Çiğli Belediyespor).