Sarı kırmızılı taraftarlar, kombine fiyatlarındaki fahiş artışa isyan etti. Futbolseverler, yüzde 75'e varan fiyat yükselişine tepki gösterip yönetime, "Müşteri değiliz, Göztepeliyiz" mesajı verdi.

LEVENTSaha içinde gösterdiği başarılı futbol kadar, taraftarının tribün şovlarıyla Süper Lig'e damga vuran Göztepe'de futbolseverler, yeni sezon için açıklanan kombine fiyatlarındaki artışa tepkili. Bornova Stadı'nda oynadığı tüm iç saha maçlarını dolu tribünlere oynayan, Türkiye'nin dört bir yanında gittiği deplasmanlarda söylediği marşlarla ülke gündemine oturan Göz Göz gönüldaşları, yüzde 75'e varan kombine fiyatlarındaki yükselişe isyan etti. Geçen sezon 2250 TL olan VİP tribün 2750 TL'ye yükselirken yüzde 22'lik bir artış sözkonusu oldu. Maraton kombine ücretleri 450 TL'den 750 TL'ye çıkarken(yüzde 55.5), numaralıda yüzde 76. 5(1500,850)'lik bir artış yaşandı. Yaşananlar üzerine tüm taraftar grupları "BenYoksamBirEksiğiz" etiketiyle sosyal medyada Göztepe yönetimini eleştirdi. Sarı kırmızılı tribünlerin etkin taraftar grupları GözGöz TV, Göztepeliler ve Göztepe Life hesapları yaptıkları paylaşımlarla, zammın daha adaletli olmasını istedi. Taraftarlar, sarı kırmızılı kulübün Başkanı Mehmet Sepil'in başkanlık döneminden bu yana alınan cezalardan dert yandığını ve taraftarı elitleştirmek istediği için bilet fiyatlarını yüksek tuttuğuna de dikkat çekti.

Zam adaletli olmalı


Sarı kırmızılı taraftar gruplarının dikkat çekici paylaşımlardan satır başları şu şekilde:

Göz Göz TV: "Beklentilerin üzerinde puan ve buna bağlı gelir elde etmişken, kombine fiyatlarında yoğun ilgi nedeniyle oluşan bariz fiyat artışını ve bunun yaratacağı gişe bilet fiyatını doğru bulmuyoruz. Bu sebeple yönetimimizden gerekli düzeltmelerin yapılarak fiyatların revize edilmesini talep ediyoruz. Tüm tribünlere yapılan zammın eşit ve yüzde 22'den fazla olmamasını temenni ediyoruz." Göztepeliler:Aile herşeyse kombine fiyatları indirilmelidir. Göztepe Life:‏Süper Lig'e çıkıp dost düşman herkesin takdirini kazandığımız bu sezonun ödülü bu kombine fiyatları olmamalı." Göztepeli futbolseverlerin de "BenYoksamBirkişi eksiğiz" etiketinde yazdığı önemli mesajlar şu şekilde yer aldı: "Şunu soralım “her sene kombine fiyatları tavandan açılıyor. Millet itiraz edince düşürülüyor neden?” Fiyatları kim belirliyor? Tribünün ekonomisi belli. Yoksa “Nasılsa itiraz edilecek tavandan açalım indirince asıl istediğimiz fiyata indiririz” mi diyosunuz ?"

"Zamlardan sonra kombine fiyatları üç kat oldu aile ile gelenler ne yapacak açıklar mısınız? Hangimiz gelmesin? Seçimi sana bıraktım Mehmet Başkan. Ben mi? kardeşim mi? babam mı?"

"Bağırmayan İstanbul taraftarı gibi olacağız"


"Bu kombine fiyatları böyle devam ederse yeni stadımızdaki tribün profili, hani Beşiktaş, Galatasaray deplasmanlarında gördüğümüz bağırmayan ama parayı basan selfieci İstanbul seyircisi gibi olur. Makul taraftar olmayacağız. " "Bu sezon tribünde yakaladığımiz harika uyumun devamı için zam makul seviyeye düşürülmeli." "Bir galibiyetten kazanılacak para kombinelerdeki indirimden edilecek zararın 2 katıyken bu seneki tribünün ahengi bozulmamalı", "Bugsaş dahil birçok deplasmanda bu taraftar arkadaşlarını tribün dışında bırakmamak için çok fazla bedel ödemiştir. #Göztepe nin marka değerini yaratan tribünsel dinamikleridir."

Göztepe Tv de kombinelerin yüksekliğinden şikayet ederek bilet fiyatlarının indirilmesini talep etti.