Türkiye 2'nci Ligi Play Off Çeyrek Final ikinci maçında Gümüşhanespor'a konuk olan Menemen Belediyespor, 2-1'in rövanşında 3-2'lik skor avantajını koruyamadı ve uzatmalarda gelen golle elendi.

İzmir'de oynanan ilk maçta 2-1 yenilerek rövanşa dezavantajla çıkan Menemen Belediyespor, maça oldukça iyi başladı. Konuk ekibin bir an önce gol bulmaya, ev sahibinin de skor avantajını korumaya çalıştığı ilk yarının son dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Yasin Güreler takımını 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıya 1 kişi eksik başlayan Menemen Belediyespor, 56'da Mert Hakan Yandaş'ın golüyle 1-0 öne geçti. 4 dakika sonra bu kez sahneye Hikmet Balioğlu çıktı ve skor 2-0'a geldi. İzmir temsilcisi tur için yeterli skoru yakaladı ama 81 ve 84'te attığı gollerle Rıdvan Koçak durumu 2-2'ye getirdi. 90'da Gökhan Ünal'ın attığı gol tur için Menemen Belediye'yi umutlandırsa da, son sözü son anlarda yine Rıdvan Koçak söyledi: 3-3.

Bu sonuçla Gümüşhanespor yarı finale yükseldi.

 

 

STAT: Yeni Şehir

HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Gökhan Memişoğlu, Abdullah Bora Özkara

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan *- Salih **, Ali Sakal **, Taşkın **, Cumhur ** (75 Alperen *), Ali Özgün ** (87 Serhat ?), Zahit ** (61 Cem **), Taner **, Mehmet Cansın **, Mehmet Menderes **, Rıdvan ****

MENEMEN BELEDİYE: Bayram *- Veli **, Efe **, Mustafa **, Mert ***, Yasin *, Murat **, Haluk ** (71 Samet *), Ertuğrul ** (86 Gökhan *), Serkan ** (82 Tayfun *), Hikmet ***

GOLLER: Dk.80, Dk.83, Dk.90+5 Rıdvan (Gümüşhanespor), Dk.56 Mert, Dk.58 Hikmet, Dk.90+3 Gökhan (Menemen Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.45 Yasin (Menemen Belediyespor)

SARI KARTLAR: Zahit, Mehmet Menderes (Gümüşhanespor), Veli, Bayram, Serkan, Haluk, Hikmet, Samet (Menemen Belediyespor)