İzmir U 13 Ligi'nde şampiyon olan Altınordu minikleri turnuva sonrası hiç bir organizasyon yapılmayınca hayal kırıklığına uğradı.

Altınordu U13 Takımı, İzmir şampiyonu olmasına rağmen kupasına kavuşamadı. Türkiye Futbol Federasyonu ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu bünyesinde düzenlenen İzmir U13 Ligi'nde 4'lü finalde Göztepe'yi 3-1, Kemalpaşa 1923'ü 4-0 mağlup eden Altınordu, son maçında Denizspor'u ise 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Ancak minik futbolcular karşılaşma sonrası kupa töreni düzenlenmeyince buruk sevinç yaşadı. Yusuf Tırpancı Sahası'ndaki finali Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da izledi. Son düdüğün ardından kupa ve madalya bekleyen çocuklar hiçbir organizasyon yapılmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı. Bu duruma futbolcuların aileleri de tepki gösterdi. Minik kramponları teknik direktör Eroğlu teselli etti.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, maç yoğunluğu ve görevli kişi eksikliği nedeniyle tören düzenleyemediklerini, ilerleyen tarihte tüm takımlara kupalarını vereceklerini söyledi. Teknik patron Hüseyin Eroğlu ise İzmir şampiyonunun belli olduğu finale kimsenin ilgi göstermediğini dile getirerek, "İzmir finali olduğu için maça gittim. Çocuklar şampiyonluğa sevindiler ancak kupa alamadılar, sıradan bir maç gibiydi. Ben teselli ettim. Velilerin de izlediği bir finalde ikinci olan Denizspor da ödülünü almalıydı. Üzülseler de ikincilik madalyasıyla mutlu olabilirlerdi. Bu tip organizasyonalara daha çok önem verilmeli. Kupa o anda verilmeli. Final sade ve basit geçti, sönük kaldı. Çocukların önemli bir anı olabilirdi" dedi.