Karşıyaka, alt sıralardan kurtulma savaşını bugün zirvedeki Şanlıurfaspor önünde başlatmaya çalışacacak. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 13:30'da başlayacak mücadelenin bilet fiyatları 15 TL.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 8 maçtır galibiyete hasret kalan, 6 puanı da borçları nedeniyle silinince 2 puanla düşme hattında son sıraya demir atan Karşıyaka, alt sıralardan kurtulma savaşını bugün zirvedeki Şanlıurfaspor önünde başlatmaya çalışacak. Atatürk Stadı'nda Serdar Akkoçoğlu'nun yöneteceği mücadele saat 13.30'da başlayacak. Yeşil-kırmızılılarda arka adalesinde sakatlık bulunan Onur dışında eksik yok. Bilet fiyatları 15 TL olarak açıklandı.Yeni teknik patronu Halim Okta yönetiminde İzmir'de ilk kez taraftarının önüne çıkacak Karşıyaka, grupta 10 maçta 1 galibiyet alabildi. Yeşil-kırmızılılar, son 5 maçın 4'ünden beraberlikle ayrıldı. Şanlıurfaspor ise 21 puanla Gümüşhanespor ile birlikte zirveyi paylaşıyor. Geçen hafta Kahramanmaraş deplasmanında galibiyeti son anda kaçırdıklarını hatırlatan teknik direktör Halim Okta, "Alınacak tek galibiyet bile takıma moral aşılayacak" dedi.

Okan Şahingöz rakip olacak

Karşıyaka, bugünkü rakibi Şanlıurfaspor ile 9. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 8 maçın 4’ünü Karşıyaka kazanırken, 3’ünden de Şanlıurfaspor galip ayrıldı. 1 maç da berabere tamamlandı. Sarı yeşilliler de tanıdık isimler de göze çarpıyor. 2014-17 yılları arasında Kaf Kaf'ta top koşturan ve sezon başında Şanlıurfaspor ile anlaşan Okan Şahingöz bugün forma giymesi halinde eski takımına karşı oynayacak. Ayrıca Okan'ın yetiştiricilik bedeli sebebiyle eksi 9 puan cezasıyla karşı karşıya kalan Kaf Kaf, geçtiğimiz hafta taraftarının düzenlediği kampanya sonrası topladığı parayla 9 puan takımına hediye etmiş oldu.