TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta altyapı ağırlıklı kalan kadrosuyla üst üste 5 yenilgi alarak 38 yıl sonra 3. Lig'e düşmenin eşiğine gelen Karşıyaka, bugün Zonguldak Kömürspor deplasmanında umut arayacak. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki maç saat 15.00'te başlayacak. Cezalı oyuncunun kalmadığı yeşil-kırmızılılarda Abdülhamit de iyileşti. Sezon başında borçları nedeniyle 6 puanı silinen yeşil-kırmızılı ekip, ligde sezonun son 9 haftasına 15 puanla, kurtuluş hattının 7 puan gerisinde girdi. Zonguldak temsilcisinin ise 28 puanı bulunuyor. Teknik Direktör Cihat Arslan, son haftalarda sergiledikleri futbolu skora bir türlü yansıtamadıklarını belirterek kurtuluş umudunu koruğudunu dile getirdi.

Yönetim tesis temasında


Öte yandan yönetimi, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'la birlikte İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan, Tenis Şube Başkanı Rıfat Tekbaş ve Ankara Temsilcisi Cüneyt Başak katıldı. Uslu'dan Örnekköy Ulusal Tenis ve Eğitim Merkezi'ndeki 2 kortun kulüp tarafından kullanılmasıyla ilgili söz alan Kaf-Kaf, masrafları üstlenerek tesisin tamımını kiralamayı da talep etti. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen'i makamında ziyaret ederek forma ve atkı hediye eden Karşıyaka yönetimi, Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve yöneticileri de kulüpte ağırladı.

KARŞIYAKA


Erhan - Mustafa Değirmenci, Cenk, Metin, Onur, Arif, Mustafa Aşan, Battal, Mahmut, Tayfun, Doğukan

pinar-karsiyaka--darussafaka

Pınar Karşıyaka Fener'i ağırlıyor


Öte yandan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon umduğunu bulamayan Pınar Karşıyaka, bugün lider Fenerbahçe Doğuş'u konuk edecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Bilet fiyatları tam 30, öğrenci 20 TL olarak açıklandı. Yeşil-kırmızılılarda performansı ve disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan guard Waters ile sakatlığı süren pivot Egemen forma giyemeyecek.

Ayak tarak kemiği kırıldıktan sonra 2 aydan aşkın süredir oynamayan, takım antrenmanı yapmayan guard Allen, mücadeleye benchte başlayacak. Çarşamba günü FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PAOK'la evinde oynayacağı rövanş öncesi moral kazanmak isteyen Kaf-Kaf, bu sezon ligde 19 maçta 6 galibiyet alabildi. Yeşil-kırmızılı ekip, düşme hattının 2 galibiyet üzerinde bulunuyor. Son Euroleague ve lig şampiyonu olan, Euroleague'de hafta içinde Play-Off'a kalmayı başaran Kanarya ise 16 galibiyetle zirvede.