TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta yer alacağı yeni sezona hazırlanan Karşıyaka'nın ilk etapta oynayacağı hazırlık maçlarının programı netleşti. İlk hazırlık maçını cumartesi günü saat 10.00'da Altınordu U21 takımıyla Torbalı Sahasında oynayacak yeşil-kırmızılı ekip, 24 Temmuz'da Turgutlu'da Turgutluspor'la karşılaşacak.

2 Ağustos'ta Nazilli Belediyespor'la rakip olacak İzmir temsilcisi 4 Ağustos'ta ise Afyonkarahisar'a 15 günlüğüne kampa gidecek. Kampta en az 3 özel maç oynayacak Kaf-Kaf'ın bu karşılaşmalarının programı ise belli olmadı. Karşıyaka, 20 Temmuz Cuma günü takım halinde Foça'ya teknek turuna giderek stres atacak.

Fikstür çekimi heyecanı bugün


3. Lig 2. Grup'ta yer alan Karşıyaka'nın fikstür çekimi bugün yapılacak. TFF Orhan Saka Salonu'nda saat 15.30'da başlayacak fikstür çekimine TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katılacak.TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek. Karşıyaka'nın grubundaki diğer ekipler şu şekilde; "Alibeyköy, Sultanbeyli Belediyespor, Çatalcaspor, Erokspor, Düzcespor, Kırşehir Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor, Yeni Orduspor, Of Spor, Pazarspor, Elaziz Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Adıyaman 1954, Osmaniye FK, Kemerspor, Kızılcabölükspor, Bergama Belediyespor."

Öte yandan Pınar KSK'de arayış sürüyor


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde takviye harekatına başlayıp iç transferde Berk Uğurlu ve Egemen Güven, dış transferde ise Demir İnşaat Büyükçekmece'den Erving Walker ile İlkan Karaman'la sözleşme imzalayan Pınar Karşıyaka, 2 yıldıza kanca attı. Karşıyaka, ülkemizde 3 sezon Trabzonspor, geçen yıl ise Galatasaray forması giyen 31 yaşındaki şutör guard Dwight Hardy ve Maccabi Ashdod'da geçtiğimiz sezon İsrail Ligi'nin en değerli oyuncusu seçilen aynı mevkideki Sek Henry ile görüşüyor. Yeşil-kırmızılıların listesinde Gaziantep Basketbol'dan uzun forvet Robert Carter da var.