Hakan'ın cezalı olduğu yeşil-kırmızılılarda teknik direktör Mesut Toros, cumartesi günü oynanacak Elazığ Belediyespor maçında Bartu'ya, "Hazır ol" mesajı verdi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk yarının son haftası öncesi Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyetiyle yara alan Karşıyaka'da Bartu Umut ilk 11'e dönüyor. Hakan'ın cezalı olduğu yeşil-kırmızılılarda teknik direktör Mesut Toros, cumartesi günü oynanacak Elazığ Belediyespor maçında Bartu'ya, "Hazır ol" mesajı verdi. Bu sezon yine Hakan'ın olmadığı Altındağ Belediyespor karşılaşmasında ilk 11'de oynayan 24 yaşındaki Bartu, 10 maçta ise sonradan oyuna girerek toplam 222 dakika sahada kaldı.

Babası Recep Umut ve amcası Nihat Umut da Karşıyaka tarihinin efsane futbolcularından olan altyapı patentli oyuncu, 16 Eylül'de Kemerspor 2003'le oynanan maçta yine sonradan sahaya girerek attığı gol ve yaptırdığı penaltıyla takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi. Grupta haftayı puansız geçen Kaf-Kaf'ta alt sıralardaki rakiplerden Pazarspor'un da mağlup olmasıyla düşme hattıyla aradaki 5 puanlık fark korundu. Karşıyaka'nın Play-Off barajıyla arasında ise 4 puan var.

Pınar Karşıyaka'nın gençleri tutulmuyor


Basketbol Gençler Ligi B Grubu’nda 11. haftanın kapanışında Pınar Karşıyaka sahasında TED Ankara Kolejliler’i konuk etti. Karşıyaka Selçuk Yaşar Tesisleri’nde oynanan mücadeleyi 65-51’lik skorla kazanan Pınar Karşıyaka oynadığı 11 maçta galibiyet sayısını 10’a çıkardı. TED Ankara Kolejliler ise 5. yenilgisini aldı. Karşıyaka ilk çeyreği 18-12’lik skorla önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyunda denge göze çarparken İzmir ekibi rakibine yaklaşma şansı vermedi ve devreye 35-28 üstün girdi. İkinci yarıda son bölümde kısa sürede farkı çift haneli sayılara çıkaran İzmir temsilcisi mücadeleyi 65-51’lik skorla galip tamamladı. Pınar Karşıyaka’da 22 sayı 6 ribaund ile oynayan İnanç Mert Hotamış, 15 sayı 6 ribaund ile oynayan Çağatay Özkan ve 10 sayı 6 ribaund 3 asist ile oynayan Ali Efe Barış öne çıkan isimler oldu. TED Ankara Kolejliler’de 16 sayı 6 ribaund 2 asist ile oynayan Emir Büyükhanlı ve 12 sayı 8 ribaund ile oynayan Alperen Ercan çift haneli sayılara ulaşan isimler oldu.