Karşıyaka taraftarının ilik nakli bekleyen 3 aylık kızı için Göztepe taraftarı seferber oldu. Sarı kırmızılılar sosyal medyada "Aramız bozuk kanımız değil" etiketiyle Göztepeli taraftarlara uyumlu ilik için "Kan verin" çağrısında bulundu.

LEVENTYeşil sahada her zaman birbirine rakip olan Karşıyaka ile Göztepe, 3 aylık minik Mavi Ece için kol kola verdi. Karşıyaka taraftarı Burak Kurs'un donör arayan 3 aylık kızının sosyal medyada yardım çağrısında bulunması sonrasında, Göztepeli futbolseverler, Mavi Ece'ye kan vermek adına seferber oldu.

[caption id="attachment_129843" align="alignnone" width="800"]kankardes-oldular Karşıyaka taraftarının ilik nakli bekleyen 3 aylık kızı için Göztepe taraftarı seferber oldu.[/caption]

Sarı kırmızılı taraftarların etkin hesaplarından "goztepecom", sosyal medyada
"Aramız bozuk kanımız değil" etiketiyle tüm Göztepeliler ve İzmir'i duyarlı olmaya davet etti. Minik Mavi Ece'nin fotoğrafını hesabından paylaşan siteye bir çok yorum gelirken, iki rakip takımın bu alkışlanacak dostluğu yürekleri ısıttı. Karşıyaka'nın sosyal medya hesabı da,"KSK'li babanın feryadına duyarsız kalmayalım" başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İletişim adresleri mevcut


"21 Şubat'ta doğan kızımızı 3 ay kucağımıza alamadık. "Enfeksiyonu var, sabredin" dediler.
Her gün Mavi Ecemi sadece 15 dakika gördük, küvezdeyken akvaryumun içinde küçük bir balığa bakar gibi baktık. 3 ay yoğun bakımda mücadele etti. Kızımız çok güçlü ki hayata tutundu. Mayıs ayında "hlh"(hemofagositik lenfohistiyositozdur) teşhisi kondu. Kemoterapi görüyor ve ilik nakli olması gerekiyor. Yakın zamanda şu an uyumlu donör arıyoruz. Mavi umutlar hep masmavi kalsın diye lütfen ilik dönörü olalım. Tek yapmanız gereken "Kızılay"a üç tüp kan vermek. İletişim: 0532 338 08 48‬ (Burak Kurs)


Baba Burak: Göztepeli dostlara teşekkür ederim


Minik Ece'nin babası Burak Kurs, kızının iyileşmesi için seferber olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Karşıyaka futbol kulübünün koyu bir taraftarı olduğunu, yeşil kırmızılı futbolseverlerden olduğu kadar, Göztepe ve diğer İzmir takımlarının gönüldaşlarından da destek aldığını söyleyen baba Kurs, "Sabahtan beri telefonlarım susmuyor. Karşıyaka tribünlerinden geliyorum. Göztepe başta olmak üzere İzmir'in güzide kulüplerinden bu tür destekler gelmesi beni duygulandırıyor. Aramız bozuk olabilir ama kanımız değil. Ayrıca Ege Üniversitesi'nin de donör bağışı konusunda

bir çalışması olacak. Önümüzdeki günlerde belli olacak. Minik kızımın iyileşmesi için tüm İzmir ve ülkemizi duyarlı olmaya, umutlarımızı yeşertmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.