Teknik Direktör Serdar Sabuncu, öncelikle hedeflerinin kadroyu korumak olduğunu, ardından Kaleci, defans, orta saha ve forvet pozisyonuna transfer yapmak istediklerini belirtti.

LEVENTBölgesel Amatör Lig 8. Grup'un ilk yarısını Somaspor'un 4 puan gerisinde 3. sırada bitiren İzmirspor, ikinci yarı politikasını belirledi. Teknik Direktör Serdar Sabuncu, öncelikle hedeflerinin kadroyu korumak olduğunu, ardından belirledikleri 4 bölgeye transfer yapmak istediklerini belirtti. Sabuncu, " Kaleci, kanat oyuncusu, orta saha ve forvet transferi için yönetimimize geniş bir oyuncu listesi sunduk. Sezon ortasında takımdan ayrılan Özcan Dağ ve Savaş Yıldızhan'ın boşluğunu doldurmak amacındayız. 1 haftalık aranın ardından pazartesi günü toplanıp, 2. yarı hazırıklarına başlayacağız" cümlelerini kullandı.

3'te 3 hedefini tutturduk


18 yıl aradan sonra gelen Süper Amatör Lig şampiyonluğunun ardından, Bölgesel Amatör Lig'e de iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Serdar Sabuncu, "Bu lige yeni çıkmış bir takım olarak başarılı bir tablo çizdiğimizi düşüünüyorum. Taraftar, yönetim ve oyuncu grubu omuz omuza elinden gelenin en iyisi vermeye çalıştı. Sakat oyuncularımızın oldukça çok olduğu Ayvalıkgücü Belediyespor ve Orhangazi maçlarında bir geçiş ve yenileme evresi geçirdik ama çabuk ayağa kalktık. Devrenin son 3 maçında 9 puan hedefi koymuştuk. Burhaniye, Urganlı ve Altınova'yı mağlup ederek görevimizi yaptık. Devre arasında doğru hamleleri yaparak sezon sonu ipi göğüslemek istiyoruz" dedi.