Hakemlerin 2018-2019 futbol sezonu açılış töreni Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. Açılışta terfi eden hakemlere de belgeleri takdim edildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 2018-2019 futbol sezonu açılış töreni Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. Açılışa Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Ali Salbaş, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erol Ersoy, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Aykut Gümülü, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Aslan, TFFHGD İzmir Şube Başkanı Dr.Raci Köprülü ile FIFA hakemleri Halis Özkahya, Alper Ulusoy, Halil Umut Meler, Ekrem Kan, Mustafa Emre Eyisoy, Bülent Kökten,Murat Çolak ile diğer hakem ve gözlemciler katıldı. Açılış saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından TFFHGD Şube Başkanı Dr. Raci Köprülü, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Aslan, eski bayan hakemlerden Elmas Arabacı, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erol Ersoy ve Fifa hakemi Halis özkahya birer konuşma yaptı. Katılımın yoğun olduğu törende terfi eden İzmirli hakemlere plaket ve başarı belgeleri verildi.


Başarı belgelerini aldılar


Törenin devamında Bölgesel yardımcı hakemliğe yükselen Abdürrahim Akça, Kaan Kaya, Arda Anıl Yavruoğlu, Mehmet Karaca, Refik Erim,İbrahim Karakuş, Selman Kılınç, Kadir Sonocak, Denizcan Şahin, Mert Şahin, Sami Menteş, Mehmet Karakuyu, İsmail Çetin, Tahir Atakan Açık, Tolga Okumuş, Hüseyin Gegeroğlu’na plaket ve başarı belgelerini Süper Lig Gözlemcisi Sebahattin Şahin verdi. Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemliğine terfi eden Ayşenur Karakoç ile Kadın Bölgesel Hakemliğe terfi eden Ecren Koç’a plaket ve başarı belgelerin eski FİFA hakemi ve UEFA Gözlemcisi Dilan Deniz Gökçek İşcan verdi. Ödül töreninin ardından dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Törene katılanlara Lokma ve tavuklu pilav ikram edilmesiyle sona erdi.