Süper Lig'de son 4 maçını kazanan Göz Göz, bugün Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Saat 19:30'da başlayacak mücadelede sarı kırmızılılar, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istiyor.

SÜPER Lig'de geçen hafta Sivasspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini alan ve 7. haftaya 13 puanla 3. sırada giren Göztepe, bugün 2 haftadır kazanamayan Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bornova Stadı'nda Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği müsabaka saat 19.30'da başlayacak. Ev sahibi Göz-Göz'de sakatlıkları süren stoper Emrecan ve golcü Ömer forma giyemeyecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 200, numaralı tribün 100 ve kuzey kale arkası 15 TL olarak belirlendi. Teknik Direktör Tamer Tuna, taraftarın desteği ile Başakşehir'i yeneceklerini söyledi.

Geçen sene kazanamamıştı


Hedeflerinin 5'te 5 yapmak olduğunu vurgulayan genç teknik adam, "Rakibimiz, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi maçında Braga ile deplasmanda karşılaştı. O maçın yorgunluğu üzerlerinde olabilir. Biz de yine muhteşem taraftarımızın önüne çıkacağız. Kolay karşılaşma olmayacak. Kendi oyunumuzu oynayıp, sahadan istediğimizi alacağımıza inanıyorum" yorumunu yaptı. İki takım geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşırken, Başakşehir o zaman 1. Lig'de mücadele eden sarı-kırmızılıları İstanbul'da 6-2, Bornova Stadı'nda 2-0 yenmişti.

Sabri 36 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi

A Milli Takım’ın İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu açıklandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu sürpriz bir kararla en son 11.11.2011 tarihinde Hırvatistan'a 3-0 mağlup olduğumuz maçta A Milli formayı giyen Göztepeli Sabri Sarıoğlu'nu aday kadroya davet etti. Böylece sarı kırmızılılar 1980 yılından bu yana ilk kez A milli takıma oyuncu vermiş oldu. Göztepe internet sitesi de yaptığı açıklamada, "A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de Eskişehir'de İzlanda ve 9 Ekim'de deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu da açıklanan kadroda yer aldı. Oyuncumuzu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.