Süper Lig'de iç saha maçlarına Bornova Stadı'nda çıkan Göztepe, hentboldaki en kritik mücadelelerini de Bornova’da oynamaya devam ediyor. Challenge Cup’ta çeyrek final kapısını aralamak isteyen sarı-kırmızılılar Yunanistan temsilcisi AEK’yı Pazar günü saat 15.00’da Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırlayacak.

Göztepe, Erkekler Hentbol Challenge Kupası 4. Turunda Yunanistan temsilcisi AEK ile Bornova’da karşılaşacak. Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ndeki son 16 turunun ilk maçı 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

Bir önceki turda PAOK’u elemişti


Direkt olarak katıldığı Kupa’nın bir önceki turunda bir diğer Yunanistan temsilcisi PAOK’u eleyen Sarı-kımzılı ekip, takımların yaptıkları anlaşma gereği, iki maçı da Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynamıştı.

İlk Avrupa maçına da Bornova’da çıkmıştı


Hentbolde en kritik maçları için Bornova’yı tercih eden Göztepe, tarihindeki ilk Avrupa Kupası maçına da 20 Kasım 2016 tarihinde Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde çıkmış, aynı kupada Hollanda’nın JMS Hurry-Up takımını ağırlamıştı. Sarı-kırmızılılar, 19 Ocak 2016 tarihinde, hentbolde seyirci rekorunun kırıldığı Beşiktaş karşılaşmasını da aynı salonda oynamıştı.

Bu maçlara ev sahipliği yapmak gurur veriyor


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kente kazandırdıkları tesislerin böylesi önemli maçlara ve organizasyonlara ev sahipliği yapmasının Bornovalılar adına gurur verici olduğunu belirterek, tüm İzmirlileri bu önemli karşılaşmalarda Göztepe’ye destek olmaya davet etti.

Fotoğrafaltı:

Göztepe bir önceki turda Yunanistan’ın PAOK takımını elemişti