SÜPER Lig'de hafta içi mesaisinde Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek rahat nefes alan Göztepe bugün deplasmanda Atakaş Hatayspor'un rakibi olacak. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama düdüğü saat 13.30'da çalacak. Göztepe'de sakatlığı süren Boşnak stoper Mihojevic maçta forma giyemeyecek.Teknik Direktör Ünal Karaman, Çaykur Rizespor galibiyetiyle büyük moral bulduklarını ve Hatay'da galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Hatayspor'un sezonun flaş takımlarından olduğunu anlatan Karaman, "Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan 3 puanla ayrılacağız" dedi.

Hava yoluyla gidildi

Süper Lig'in 34. haftasında bugün Atakaş Hatayspor'a konuk olacak Göztepe, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra taktik çalıştı. Sarı kırmızılı takımda sağ ayak bileğinde zorlanma ve ödem bulunan Marko Mihojevic, antrenmanda yer almadı. Sarı-kırmızılı ekip, hava yoluyla Hatay'a gitti. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 13.30'da başlayacak Atakaş Hatayspor-Göztepe karşılaşmasında, hakem Erkan Özdamar görev yapacak.

Deplasman fobisini yenmeyi planlıyor

Hatayspor'a sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı'nda 1-0 kaybeden Göztepe 3 maçlık dış sahada galip gelememe grafiğini sonlandırmayı hedefliyor. Son olarak 21 Şubat'ta deplasmanda Fenerbahçe'yi deviren Göz Göz, ardından Ankaragücü'ne kaybetmiş, Kayserispor ve Alanyaspor ile yenişememişti. Sarıkırmızılılar bu maçın ardından 17 Nisan Cumartesi sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ı konuk edecek.