Sarı kırmızılı takım bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan transfer arayışlarını sürdürüyor. Öncelik sol bek ve Kone'nin bölgesine alınacak bir yabancı

Uzun zamandır hasret kaldığı Süper Lig için bu sezon oldukça iddialı olan ve ilk devreyi zirvede bitiren Göztepe durmuyor. Önceki gün orta sahasına FC Will takımından Murat Akın'ı transfer eden sarı kırmızılı takım kadrosunndaki eksikleri tamamlamak için çalışıyor. Öncelikle sol bek almak isteyen Göz Göz'de araştırmalar devam ediyor. Bununla birlikke Kone'nin bölgesinde oynayacak bir de yabancı futbolcu bakılıyor. Partizanlı Alen Setavanovic'i gözüne kestiren Göztepe bu oyuncudan yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçti. Teknik Direktör Okan Buruk'un talimatı doğrultusunda diğer alternatiflere yönelindi.
Öte yandan Antalya kampına devam eden sarı kırmızılı takımda Segbefia sıkıntısı yaşanıyor. 14 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Gabon'da düzenlenecek Afrika Kupası için Togo Milli Takımı'na davet edilen orta saha oyuncusunun en az 4 maçta görev alamayacağı belirtildi.
14 Ocak'ta başlayacak şampiyona için bu akşam Gabon'a gidecek Segbefia, ligdeki Denizlispor ve Büyükşehir Gaziantepspor müsabakalarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor ve Yeni Amasyaspor karşılaşmalarında da takımdaki yerini alamayacak. 25 yaşındaki futbolcu, Togo'nun gruptan çıkması durumunda da 1 maç daha kaçıracak ve Altınordu derbisinde arkadaşlarını yalnız bırakacak. Anıl DURAN

Doğa ya da
Murat olabilir

Segbefia'nın yokluğunda Gosso'nun yanında orta sahada Doğa ya da yeni transfer Murat Akın'ın görev yapması beklenirken, Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncusunun ulusal bir görevi yerine getireceğini belirterek, "Ne yazık ki önemli maçlarda kendisinden yararlanamayacağız. Tek temennimiz sakatlık yaşamadan geri dönmesi. " dedi.