Göztepe'de bu sezonun ilk yarısında gol sorunu yaşayınca sorunu çözmek için kolları sıvamıştı. Jerome ileri uçta rakipleri yıpratan bir futbol sergilemesine rağmen skora katkıda zorlanmıştı. Sarı kırmzılıların uzun arayışlar sonunda kadrosuna Brondby takımından Polonyalı forvet Kamil Wilczek'i 1.5+1 yıllığına katmıştı. Fakat Wilczek takıma alışma sürecindeyken korona virüs nedeniyle liglere ara verildi. Yıldız isimden goller bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar bu oyuncuya doyamadan maçlar iptal edildi. İkinci yarının ilk maçında Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ndeki Beşiktaş'a karşı 88. dakikada oyuna giren tecrübeli golcü sonrasında ayarı tutturamadı. Sırasıyla Yukatel Denizlispor, İttifak Holdig Konyaspor, Gaziantep FK, Hes Kablo Kayserispor, Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor mücadelelerinde forma giyen 32 yaşındaki futbolcu fileleri havalandıramadı.

Bu maçların 3'üne 11'de başlayan Kamil Wilczek 5 kez de oyuna sonradan dahil olarak toplamda sahada 305 dakika kaldı. Kariyeri başarılarla dolu olmasına rağmen Türkiye macerasına iyi bir başlangıç yapamayan forvet kendisini önümüzdeki maçlarda affettirmek istiyor. Korona virüs arasından sonra idmanlarına hız veren Göztepe'nin en çalışkanlarından olarak dikkat çeken Polonyalı yıldız, Teknik Direktör İlhan Palut'un gözdelerinden. Alışma sürecini artık atlattığını belirten Kamil Wilczek, “İlk günlerde takımı tanıma ve alışma sürecim vardı. Bunun atlatıncaya kadar tüm dünyayı etkileyen korona virüs sıkıntısı yaşandı. Şimdi çalışmalara tekrar başladık. Göztepe taraftarına başarı borcum var. Sahalara bomba gibi dönerek elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

Kamil Wilczek Kimdir?

186 cm boyunda ve 81 kg olan Kamil Wilczek 14 Ocak 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Klaudia Wilczek ile evli olan Polonyalı golcü futbola ülkesinin takımı Jastrzebie Zdroj'te başlamıştır. Piast Gliwice ve Piast Gliwice'de 2, Zaglebie Lubin'de 3 yıl forma giydikten sonra Carpi'ye transfer olan Kamil Antoni Wilczek 2015'te geldiği Brondby takımında 5 yıldır forma giydi. Kariyerinde 6 kulüpte 258 maça çıkan ve 121 gole imza atan Polonyalı futbolcu üç kez de ülkesinin Milli Takımı'nda görev yaptı. Wilczek'in UEFA Avrupa Ligi Kupası'nda da 14 maçta 21 golü bulunuyor.