Torbalı Belediyesi tarafından altyapı tesisi kurmak üzere Göztepe'ye tahsis edilen ve projesinin tanıtımı yapılarak geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan 103 dönümlük arazinin geri alınacağı iddiası Göztepeli taraftarları isyan ettirdi. 

Torbalı Belediyesi'nin bugün yapacağı meclis toplantısında arazinin devrinin iptal edilmesi ve arazinin geriye alınması için Başkan İsmail Uygur tarafından meclise önerge verileceği iddiası üzerine Göztepeli taraftarlar sosyal medyada örgütlenerek büyük bir kampanya başlattılar. 

Torbalı Belediyesi'nin resmi internet sitesinde meclis gündemine erişmek mümkün olmazken Göztepeli taraftarların tüm sosyal medya hesaplarından #otesisolacak etiketiyle kampanya başlatıldı.

Tüm taraftar gruplarının ve Göztepeli taraftarların katıldığı kampanyada #otesisolacak etiketi kısa sürede trend topic oldu.

Torbalı Belediyesi'nden ise konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Pancar’da 103 dönümlük araziye yapılacak tesiste 8 adet futbol sahası, tenis kortları, spor salonları, yüzme havuzları, sosyal alanlar ve amfi tiyatronun yer alması planlanıyor.