Süper Lig'deki ilk yılında pozitif futboluyla beğeni kazanan sarı kırmızılılar, bugün 16:30'da Antalyaspor'un konuğu olacak.

SÜPER Lig'de üst üste 4 galibiyetin ardından milli maç arasından önce evinde Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Göztepe, bugün Antalyaspor deplasmanında yeniden çıkış arayacak. Antalya Stadyumu'ndaki karşılaşma saat 16.30'da başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği 90 dakikayı BeINSports2 yayınlayacak. Göz-Göz'de sakatlıkları bulunan Ghilas ve Emrecan ile hafta içinde çapraz bağlarında yırtık meydana geldiği için ameliyat olacak Hakan Çinemre forma giyemeyecek. Peybernes, Ömer ve Traore ise iyileşti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, statta kendilerine ayrılan 1700 bileti kısa sürede tüketti.

Rakipte yıldızlar var

Göztepe, geçen sezon aynı statta 4 Haziran'da oynanan TFF 1. Lig Play-Off finalinde Eskişehirspor'u seri penaltılarla mağlup ederek 14 yıl sonra Süper Lig'e dönmeyi başarmıştı. Ligde ilk 7 haftada 13 puan toplayan sarı-kırmızılılar, 4. sırada bulunuyor. Kadrosunda Eto ve Nasri gibi dünyaca ünlü yıldızları bulunduran Antalyaspor ise 6 puanla 15. basamakta yer alıyor. Son iki deplasman mücadelesinde Osmanlıspor ve Sivasspor'u mağlup etmeyi başaran İzmir temsilcisinde Teknik Direktör Tamer Tuna, "Zorlu bir maça çıkacağız. Kazanıp yeniden yükselişe geçmek istiyoruz" dedi. Göztepe'nin muhtemel 11'i şu şekilde: Beto - Sabri, Kadu, Peybernes, Traore, Selçuk, Rotman, Scarione, Castro, Tayfur, Jahovic.

Hentbolculara milli davet

A Milli Erkek Hentbol Takımının 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa
Elemeleri'nde oynayacağı Belçika ve Yunanistan müsabakaları için belirlenen aday kadrosu açıklandı. Sarı kırmızılı takımın hentbolcuları Gökhan Örnek, Yunus Özmusul ve Baran Nalbantoğlu da açıklanan kadroda yer aldı. 25 Ekim 2017 tarihinde Belçika ile Eskişehir’de, 29 Ekim 2017 tarihinde Yunanistan ile Atina’da karşılaşacak olan Milli Takım 25 kişilik sporcu kadrosuyla 16-27 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de kamp çalışmalarını gerçekleştirecek.