Haber/  Levent ARIÖZ

Transfer döneminde Spor Toto 1. Lig ekibi Hatayspor'un sağ beki Murat Paluli ve Menemenspor'un stoperi Veli Çetin'i kadrosuna katan Göztepe, bir genç daha kadrosuna katmaya yakın.

Sarı kırmızılılar, Pendikspor'un 2000 doğumlu sol kanat oyuncusu Batuhan Kırdaroğlu ile anlaşmak üzere. Geçen sezon İstanbul ekibinde 29 karşılaşmaya çıkan ve 4 gol, 6 asistle oynayan 19 yaşındaki futbolcunun transferi için Göz Göz Pendikspor'a 1.5 milyon TL ödeyecek. Adama Traore ve Lumor Agbenyenu'nun ayrılmasının ardından sol kanadı boş kalan sarı kırmızılılar Batuhan'ı transfer ederek sol beke ilk hamleyi yapacak.

Başakşehir de peşindeydi

Geçtiğimiz aylarda Süper Lig ekibi Başakşehir'in de ilgilendiği genç oyuncunun transferini bitiren sarı kırmızılılar böylece transfer döneminde alt ligden 3. takviyesini yapmak üzere. Teknik Direktör Tamer Tuna'nın raporu doğrultusunda gençleştirme politikası hızla süren Göztepe 1994 doğumlu Murat Paluli ve Veli Çetin'in ardından 19 yaşındaki Batuhan'ı da kadroya katarak yeni sezonda hızlı ve dinamik bir kadro yaratmayı planlıyor. İzmir ekibinin yeni sezonda verim alamadığı 30 yaş üstü oyuncular Wallace ve Nabil Ghilas'ın sözleşmesini feshetmesi, boşa çıkan Kadu ve Gouffran ile de mukavele uzatmaması bekleniyor.