Sarı kırmızılılarda sözleşmeleri bu hafta içinde bitecek Selçuk Şahin, Günay Günenç,
Tanju Kayhan ve Leo'nun Göz Göz'de mutlu olduğu ve yeni mukaveleye imza atmak için fedakarlığa hazır oldukları ifade edildi.

Tamer Tuna ile yollarını ayırdıktan sonra Teknik Direktör Bayram Bektaş'la 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalayıp yeni sezonun ilk adımını atan Göztepe'de sözleşmeleri bu hafta içinde sona erecek Selçuk Şahin, kaleci Günay Güvenç, sağ bek Tanju Kayhan ve Fransız stoper Leo Schwechlen'in takımda kalmak istediği vurgulandı. Başkan Mehmet Sepil'in bizzat masaya oturacağı 4 oyuncunun yakın çevrelerine Göztepe'de mutlu olduklarını söylediği ve yeni sözleşmeye imza atmak için fedakarlığa hazır oldukları kaydedildi. Mevcut kadroyu çok bozmak istemeyen sarı-kırmızılıların bir aksilik olmazsa Selçuk, Günay, Tanju ve Leo ile yola devam edeceği ifade edildi. Bayram Bektaş'ın da oyuncuların takımdan kalmasından yana görüş bildirdiği açıklandı.

HAZİRAN'DA GAZA BASILACAK


Göztepe'nin 4 futbolcunun yanı sıra gönderilecekleri konuşulan sağb ek Sabri Sarıoğlu, Cezayirli santrfor Nabil Ghilas, Arjantinli orta saha Oscar Scarione, Brezilyalı stoper Kadu ve Fransız sol açık Yoan Gouffran'la da bir dizi görüşme yapacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılı ekip, sözleşmeleri süren bu futbolcularla vedalaşmak isterse sıkı bir pazarlığa girişecek. Alacaklarını bırakmak istemeyen oyuncularla orta yolu bulmaya çalışacak Göz Göz, dış transferde de gaza basacak. Trabzonspor'dan golcü Hugo Rodallega, Sivasspor'dan kanat oyuncusu Bifouma, Gençlerbirliği'nden sağ bek Ahmet Oğuz ve Osmanlıspor'dan Nijeryalı hücumcu Aminu gibi isimleri isteyen İzmir ekibi kısa sürede işi resmiyete dökecek. Haziran ayı itibariyle transferlerin resmiyete dökülmesi bekleniyor. DHA