Fenerbahçe önünde aldığı 3-2 mağlubiyeti unutarak Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Göztepe'de Halil'in formu teknik heyeti sevindiriyor. Fenerbahçe maçında sergilediği futbol ve yaptığı asistler ile eski formuna kavuştuğunu gösteren tecrübeli futbolcu taraftarlar arasında en çok konuşulan isimlerden oldu. Kanatta fırtına gibi esen yıldız ismi rakip savunma oyuncuları durdurmakta zorluk çekti. Halil Akbunar'ın Kasımpaşa karşısında da Teknik Direktör İlhan Palut'un en büyük kozlarından olması bekleniyor. Öte yandan Palut oyuncularını sonraki maça motive etmek için adeta beyin yıkıyor.

İyi bir rakibe karşı iyi oynadıklarını ve bunun geride kaldığını ifade eden Palut, “Biz her maçta kendi oyunumuzu sergilemeye çalışıyoruz. İyi futbol oynayıp kazanmak için savaşıyoruz. Fenerbahçe önünde iyi oynadık ama puan alamadık. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi Kasımpaşa karşısında yine etkili olup sahadan puan ya da puanlarla ayrılmalıyız. Lig uzun bir maraton daha önümüzde bir çok karşılaşma var. Kalitemizi yeteneklerimiz ile birleştirip hedefe ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Alpaslan 4 hafta yok

Göztepe'ye Fenerbahçe maçından önce sakatlanan ve kadrodan çıkarılan Alpaslan Öztürk'ten ise kötü haber geldi. İdmanda sakatlanan deneyimli stoperin sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan 26 yaşındaki oyuncunun 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Yine antrenmanda sakatlanan Yalçın Kayan'ın da kasığında yırtık olduğu, genç oyuncunun 2 hafta formasından uzak kalacağı bildirildi. Sakatlıklar sarı kırmızılı takımda şok etkisi yarattı. Futbolcuların tedavisine başlandığı bildirildi.

Triatlonda Göz Göz farkı

İstanbul Triatlonu & Aquatlonu 500 sporcunun katılımıyla Beylikdüzü Gürpınar Sahili'nde koşuldu. Göztepe organizasyonda 8 sporcu ile temsil edildi. Sprint triatlon kategorisinde sporcular 750m yüzüp, 20km bisiklete bindikten sonra 5km'lik koşu etabıyla yarışmayı tamamladılar. Aquatlon kategorisinde ise sporcular parkura 2,5km koşu ile başlayıp 1km'lik yüzmenin ardından 2,5km koşarak parkurda sona ulaşmayı başardılar. Aquatlon kategorisinde yarışan Göztepe'nin sporcusu Çiğdem Tütüncü kadınlar genel klasman ve 30-34 yaş grubunu 1. olarak tamamladı. Aquatlon kategorisinde mücadele eden Çetin Çetiner ise 35-39 yaş grubunda yarışmayı 4. olarak tamamladı.

Sprint triatlon kategorisinde yarışan sporculardan Barış İlhan 30-34 yaş grubunda 1. olarak yarışmayı bitirdi. Sprint triatlon kategorisinde mücadele eden diğer sporculardan Kerem Erten 50-54 yaş grubunda 5. , Utku Sarı ise 30-34 yaş grubunda 13. olarak yarışları tamamladı.