İzmir'i 14 yıl sonra Süper Lig'de temsil etmeye hazırlanan Göztepe'nin gündemi gittikçe yoğunlaşıyor.Forma reklamı konusunda geçen sezondaki sponsoru Türkerler Holding yatırımı Mahall Bomonti ile anlaşan Göztepe, Beşiktaş'tan ayrılan forvet Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı.

Frma Sponsoru Mahall Bomonti

Sarı- kırmızılı ekip, yeni sezonda da formasının göğsünde Mahall Bomonti İzmir'in reklamını taşıyacak. Bu konudaki protokol, yarın Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in katılacağı törende imzalanacak. Futbolcular ve teknik heyet yarın saat 15.00'te geçen sezon kazanılan kupayla Mahall Bomonti tanıtım ofisine gelecek. Saat 15.30'da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısından sonra saat 16.00'da sezon açılışı kokteyli yapılacak.

Ömer Şimanoğlu ile anlaştı

Dün gece İzmir'e gelen ve uçak biletini sosyal medyadan paylaşan deneyimli golcüyü camiaya kaleci Günay Güvenç müjdeledi. Beşiktaş'ta Ömer'le takım arkadaşı olan Günay, instagram hesabında 28 yaşındaki futbolcuyla fotoğrafını paylaştı, "Ömer'im geldi, hayırlı olsun Göztepemize" ifadesini kullandı. Ömer'in sağlık kontrolünden geçtiği ve Göztepe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Kayserispor, Antalyaspor, Beşiktaş, Konyaspor ve Eskişehirspor'da oynayan Ömer, ligde 147 maçta 36 gol attı.