Amed Sportif'le yarın hayati bir maça çıkacak Bucaspor kenetlendi. Başkan Ahmet Doğan, Kocaeli Birlik maçının primlerini dağıttı. Okullar ve sokaklarda ücretsiz maç biletleri dağıtıldı. Futbolcular da hazırladıkları videoyla Buca halkına, "Gelin birlikte savaşalım" mesajı verdi.

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalmak için yarın Amed Sportif'la hayati bir maça çıkacak Bucaspor, 3 puan için kenetlendi. Taraftarlar hafta boyunca tesisleri ziyaret ederek takıma destek olurken, Başkan Ahmet Doğan, Kocaeli Birlikspor galibiyetinin 2 bin TL'lik primini ödeyip futbolculara moral verdi. Doğan ayrıca tesis personelinin de 1 aylık maaşlarını hesaplarına yatırdı. Başkan Doğan, 1 haftadır kulüp olarak tek yürek olduklarını ifade ederek, "Tribünlerin dolması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sokaklarda, okullarda ücretsiz bilet dağıttık. 90 dakika boyunca taraftarımızın arkamızda olacağına inanıyorum. Futbolcularla hafta boyunca ilgilendik. Yüzlerindeki inanmışlığı gördüm. Şimdi iş Buca'dan ekmek yiyen insanlara düşüyor. İlçede yaşayan tüm siyasi parti liderleri, ilçe başkanları, ilçe emniyet birimi, sivil toplum kuruluşları hiç davet beklemeden stadımıza gelsin. Süper Lig döneminde bizim yanımızda olan insanlar, kötü günde de tribünleri doldursun. İçinde gerçek Buca sevdasını yaşayanların yarın çok geç olmadan kenetlenmesi ve bize destek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Taraftar tahrikllmasın


Bucaspor Teknik Direktörü Aytekin Sümbül, Amed Sportif maçının mutlaka kazanılması gereken bir karşılaşma olduğunu ifade etti. Sümbül, "Göreve geldiğimizden beri içeride sadece Sarıyer'e yenildik. Evimizde çok etkili oynuyoruz. Amed maçıyla birlikte gelecek hafta oynayacağımız Bodrum Belediyespor maçı çok önemli. Bu süreçte taraftarımıza büyük iş düşüyor. Zorlu karşılaşmalarda 12. adamımız olacaklar. Rakibin tahriklerine kapılmamamız lazım. 90. dakikanın son saniyesine kadar sabırlı olup, futbolcularımızın arkasında olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Sarı lacivertli futbolcular da zorlu karşılaşma öncesi bir video hazırlayıp sosyal medyada paylaştı. Videoda konuşan Buca halkını kritik müsabakaya davet eden oyuncular, "Büyük Buca taraftarı, kalan 4 iç saha maçında desteğinizi yanımıza alarak sonuna kadar savaşacağımıza söz veriyoruz. Bu zor günleri ancak birlikte aşabiliriz. Bize güvenin. Gelin birlikte savaşalım" ifadelerinde bulundu.