Karşıyaka Teknik Direktörü Ufuk İskender, şu an U 19 Milli Takımında bulunan 1999 doğumlu forveti Doğukan İnci'nin performansıyla çok ses getireceğini söyleyip, "Türk futbolunda yeni bir yıldız doğuyor" dedi.

LEVENTTecrübeli oyuncularından oluşan iskelet kadrosunu büyük ölçüde koruyan Karşıyaka, yeni sezon öncesi altyapıdan çıkan oyuncularından da çok şey bekliyor. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında bulduğu forma şansını çok iyi değerlendiren 1999 doğumlu Doğukan İnci'den teknik direktör Ufuk İskender çok ümitli olduğunu söyledi. Genç oyuncunun yeni sezonda çok ses getireceğini ifade eden İskender, "Kendisiyle 6 gün birlikte çalıştıktan sonra milli takım kampına yolladık. Performansıyla 2018-19 sezonunda çok ses getireceğine inanıyorum. Süper Lig'deki bir çok kulüp tarafından izleniyor. Ancak biz onu göndermeye niyetli değiliz. Bizimle birlikte büyük çıkış yakalayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ersagun'u övdü


Hazırlık etabında öne çıkan genç oyuncular olduğunu ifade edendeneyimli çalıştırıcı, "Ünal Karaman'ın oğlu Ersagun, çok üstün bir performans sergiledi. İdman değerlerini beğendik. Babasının yolunda ilerliyor. Ayrıca İlyas da mutlaka yeni sezonda forma şansı bulacak. Umarım idmanlardaki formlarını, sahada da gösterirler" dedi. Kaleci Erhan'ın gidişine üzüldüklerini ancak ellerinde 3 yetenekli kaleci olduğunu da vurgulayan 1967 doğumlu teknik patron, "Mehmet, Erdoğan ve Efe birinci kaleci olmak için yoğun çaba sarfediyor" dedi.
Yeni sezonda taraftarın savaşçı bir takım izleyeceğini sözlerine ekleyen İskender, "Eski Karşıyaka ruhunu geri döndüreceğiz. Tribündeki futbolseverlere sempatik gelen, mücadeleyi bırakmayan bir ekip izleteceğiz" cümlelerini kullandı.

KSK başarılar diledi


Karşıyaka Spor Kulübü, yeşil kırmızılıları uzun süre sonra milli takımda temsil edecek Doğukan İnci'ye resmi siteden başarılar diledi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "
2018 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek U19 Milli Takımımıza ve Karşıyaka'mızı Ay Yıldızlı forma ile temsil edecek olan futbolcumuz Doğukan İnci'ye Karşıyaka Spor Kulübü ailesi olarak sonsuz başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. U 19 Milli takımı bugün 18:30'da İngiltere ile karşılaşacak.