Göztepe'nin transferi için uğraş verdiği Yalçın Ayhan ve Ryan Donk'a Yeni Malatyaspor da talip oldu. Malatya oyuncularla anlaşma konusunda fiyat yükseltirken, önümüzdeki günlerde 2 oyuncunun hangi takımla anlaşacağı belli olacak.


Galatasaray’da Teknik Direktör Tudor’un istemediği Ryan Donk ve Başakşehir’le yolları ayıran Yalçın Ayhan transferin gözdesi oldu. Her iki oyuncuyu Göztepe bir süredir ısrarla isterken, Yeni Malatyaspor da transferde devreye girdi. Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde Göztepe ile pazarlık masasına oturduğu ancak yıllık 4 milyon lira talep edince görüşmelerin askıya alındığı biliniyor.
Aynı şekilde Donk için de Galatasaray’ın kapısı Göztepe ve Malatyaspor tarafından çalındı. Her iki kulüp de oyuncuyu kiralamak istiyor ancak Galatasaray Donk’u bonservisiyle vermenin planları içinde. Malatya oyuncularla anlaşma konusunda fiyat yükseltirken önümüzdeki günlerde 2 oyuncunun hangi takımla anlaşacağı belli olacakBüyük ihtimalle Yalçın ve Donk, yeni sezonda Süper Lig’in yeni ekiplerinden birisinin formasını giyecek.

Hollanda kampında göze giremedi

Slovakya kampında Galatasaray’ın oynadığı ilk hazırlık maçında son dakikalarda attığı penaltı golüyle takımına galibiyeti getiren Ryan Donk, buna rağmen hocası Tudor’un gözüne giremedi. Hollandalı futbolcudan kendisine kulüp bulması isteniyor. Şu ana kadar tecrübeli futbolcuya en ciddi teklifi yapan kulüplerin ise Göztepe ve Yeni Malatya olduğu belirlendi.

Transferler beklemede

Osmanlıspor'dan kaleci Karcemarskas'la anlaşan Göztepe, Litvanyalı file bekçisinin kulübünden bonservisini almasını beklediği öğrenildi. Sarı kırmızılıların söz kestiği Arjantinli orta saha oyuncusu Oscar Scarione'ye ise İsrail'deki kulübü Maccabi Tel Aviv'in yeni sezon için peşinat ödemesi yaptığı, Göztepe'nin bonservis sorununun çözülmesini beklediği ifade edildi. Göztepe'yle anlaşan Yunan takımı Olympiakos'un Fransız sol beki Aly Cissokho, Türkiye'ye gelmek için önümüzdeki haftaya kadar süre istedi. Göztepe'nin listesindeki Ganalı golcü Asamoah Gyan, Süper Lig'de takımlardından Kayserispor'a imza attı. Kadroyu kampa kadar bir an önce şekillendirmek isteyen kulüpte yeni transferlerden şimdiye kadar yalnız Selçuk Şahin ve Axel Ngando takıma katıldı.