İç transferde 12 oyuncuyla sözleşme yenileyen sarı lacivertliler, sadece Zafer Çevik'le anlaşamadı.Teknik Direktör Uygun'un durumu hafta içi netleşecek.


SPOR Toto 2'nci Lig'de gelecek sezonun hazırlıklarına hızlı başlayan Bucaspor, iç transferi 8 günde bitirirken tek fire verdi. 31 Mayıs'da sözleşmeleri sona erecek futbolculardan Murat Akyüz, Veli Kızılkaya, Emre Toraman, Şenol Akın, Hasan Kaşıkara, İlyas Çakmak, Onur Yılmaz ve Emin Aladağ ile prensip anlaşmasına varan, ilk görüşmede pürüz yaşadığı Emre Özkan, Onur Alkan, Adil Demirbağ ve Mehmet İncebacak'la yeniden masaya oturmaya hazırlanan yönetim, sadece takım kaptanlarından Zafer'le anlaşamadı.

Uygun'un durumu netleşiyor

Uzlaşma sağlanamayan Zafer'le yollar ayrılırken, Teknik Direktör Fatih Uygun'un durumunun da bu hafta içinde netleşeceği belirtildi. Henüz anlaşma sağlayamadıkları 4 futbolcuya teklifilerini sunduklarını ve yanıt beklediklerini söyleyen Başkan Ahmet Doğan, "Tüm oyuncularla anlaşacağımıza inanıyorum. Bu ligin üzerinde bir kadromuz var. Tecrübeli futbolcularımız geçen sezon transferin son gününde kadroya dahil oldu. Kamp bile yapamadılar. Yeni dönemde onlardan çok şey bekliyoru