İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Bucaspor, sol bek Batuhan İşçiler'e talip olan Adana Demirspor'un teklifini geri çevirdi.

Adana Demirspor'un Batuhan için sarı lacivertli kulübe 225 bin TL önerdiği öğrenilirken, yönetimin defansın solunda görev yapan Emre Özkan'ın kadro dışı kalması nedeniyle genç oyuncuyu bırakmama kararı aldığı bildirildi. Yönetimin, 310 bin TL alacağına karşılık kulübe Futbol Federasyonu aracılığı ile ihtarname gönderen Emre'nin parasını yatırıp serbest kalmasını engelledikten sonra tecrübeli futbolcuyu satabileceği belirtildi.

Başkan Ahmet Doğan ise Emre Özkan'ın bu aşamadan sonra takıma dönmesinin mümkün olmayacağını belirteti, "Emre'nin yokluğunda sol bek olarak elimizde Abdullah ve Batuhan kaldı. Adana Demirspor'un bir teklifi oldu ama bu mevkide alternatif bulunmadığı için Batuhan'ı bırakmak istemedik" diye konuştu.

Buca Futbol Akademisi'nde eğitim alıp sarı lacivertlilerde profesyonelliğe imza atan Batuhan, geçen sezonu Kastamonuspor 1966'da kiralık geçirmişti. İç transferde 11 futbolcu ile anlaşan Bucaspor'da Adil, Zafer ve Civar takımdan ayrılan isimler oldu.