Ahmet Yıldırım'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için temasa geçilen Feyyaz Uçar ve Timuçin Beyazıt'ın yüksek ücretler istemesi üzerine Bucaspor, takımı yakından tanıyan eski hocası Fatih Uygun'la temasa geçecek.

Haber / Levent ARIÖZ

Sarıyer mağlubiyeti sonrası teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın görevine son veren Bucaspor, yeni hocasını arıyor. Sarı lacivertlilerin ilk etapta görüştüğü Feyyaz Uçar ve Timuçin Beyazıt'ın yüksek ücretler istemesi üzerine Fırtına, takımı yakından tanıyan Fatih Uygun'la temasa geçme kararı aldı.
Ekonomik sıkıntı içinde olan yönetimin, geçen sezonki alacaklarına karşılık Fatih Uygun'la el sıkışmayı planladığı öğrenildi. Lig başladıktan sonra, futbolcuların çoğunu tanımayan bir teknik direktöre takımı emanet etmeyi riskli bulan sarı lacivertli kurmaylar, geçen sezon Bucaspor'da 26 karşılaşmaya çıkan ve özellikle genç oyunculardan verim alan Fatih Uygun'un en mantıklı isim olduğu görüşünü paylaştılar. Çanakkale'de yaşayan 37 yaşındaki çalıştıcının önümüzdeki günlerde İzmir'e davet edilip kulüp binasında bir görüşme gerçekleşmesi bekleniyor.

İdmana çıkmadılar

Öte yandan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın son ay maaşını ve tazminatının bir bölümünü istediği için sözleşmesinin henüz feshedilmediği ortaya çıktı. Yıldırım'ın henüz istifa etmemesinin ardından futbolcular da geçtiğimiz salı günkü haftanın ilk idmanını çıkmadılar. Başkan Ahmet Doğan'ın, "Karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık" dediği Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, pazartesi günü gece geç saatte İzmir'e gelince ilk görüşme salı günü yapıldı. Yıldırım'la karşılıklı anlaşılarak mukavelesinin feshedilmesi bekleniyor.