Sezon başında Bucaspor'dan ayrılan oyuncular yeni takımlarında adeta coştu. İlyas Çakmak, Emre Özkan, Onur Alkan ve Deniz Pero'nun attığı 5 gol, Fırtına'nın takım halinde fileleri havalandırma sayısıyla eşit durumda.

LEVENTTarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Bucaspor'dan geçen sezon ayrılan isimler yeni takımlarında coştu. Kaleci Hüseyin Koç yeni takımı Konya Anadolu Selçukspor'un kalesini 4 maç korurken, aynı kulübe giden sağ bek Sancar Yıldırım 4 karşılaşmada forma giyerek 2. Lig ekibinin vazgeçilmezi oldu. Darıca Gençlerbirliği'ne transfer olan Abdullah Balıkuv, Kocaeli ekibinin tüm maçlarında 90'ar dakika görev alarak kendini ispatladı. Stoper Emre Özkan, 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da 5 karşılaşmada şans bulup 1 gol atma başarısı gösterdi. 2016-18 sezonları arasında Bucaspor orta sahasında yer alan Onur Alkan da yeni takımı Sancaktepe Belediyespor'da kendini kanıtladı.

İlyas gollere devam


Takımının tüm maçlarında şans bulan Onur, 1 kez ağları havalandırdı. Geçen sezon attığı 27 golle 2. Lig'in gol kralı olan İlyas Çakmak, transfer olduğu Sakaryaspor kariyerine de iyi başladı. 5 resmi karşılaşmada 2 kez ağları sarsan İlyas, kalitesini ispatladı. 4 sezon formasını giydigi Bucaspor'da kendini bir türlü ispatlayamadıktan sonra sezon başı Eyüpspor'a giden Deniz Pero 3 resmi karşılaşmada 1 kez ağları sarstı. Sezon başı transfer olan isimlerden biri olan İbrahim Şirin transfer olduğu Şanlıurfaspor'da 1 kez 55 dakika görev aldı. Süper Lig'e transfer olan tek isim olan Uğurcan Yazğılı ise Kasımpaşa'da henüz forma giyemedi. Sarı lacivertlilerden ayrılan oyuncular İlyas Çakmak, Emre Özkan, Onur Alkan ve Deniz Pero'nun attığı 5 gol, Fırtına'nın takım halinde fileleri havalandırma sayısıyla eşit durumda olması dikkat çekti.