Spor Toto 1'nci Lig'de Play-Off hattında yer alan Altınordu'nun forvetleri bu sezon kırmızı-lacivertli formayla futbol kariyerlerinin en parlak dönemini yaşıyor. İzmir ekibinin en skorer ismi Kerim Avcı, attığı 11 golle en verimli sezonunu geçiriyor. 2014-15 sezonunda İzmir ekibinde 5 kez rakip fileleri sarsan gurbetçi oyuncu, 2015-16'da Balıkesirspor'da 8 gol attı.

Kerim, geçen sezon Demir Grup Sivasspor'da ise 3 gol kaydetti. Kerim'i 9 golle izleyen gurbetçi santrfor Mirkan da Türkiye kariyerinde zirveye ulaştı. Daha önce 2014-15'te Eskişehirspor formasıyla 1 gol atan Mirkan, bir sonraki sezon Göztepe'de 4 kez rakip ağları havalandırdı. Golcü oyuncu İsveç ekibi Dalkurd'da ise 12 gol attı. Altyapıdan yetişin sağ kanat Barış, bu sezon ligin en dikkat çeken futbolcularından biri olmayı başardı. Geçen sezon A takıma yükselen ve 3 gol kaydeden genç krampon, bu sezon attığı 8 golle takımını sırtladı. İzmir temsilcisinin bir başka gurbetçi futbolcusu Erdoğan ise 6 kez rakip fileleri sarsarak kendini aştı.

SPOR Toto 1.Ligde son 8 maçta 19 puan toplayan Altınordu, evinde oynayacağı İstanbulspor maçı çalışmalarına devam etti. Sabah saatlerinde Kuşadası Beytullah Baliç Yerleşkesi'nde rakip analizi yapan takım daha sonra Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'ne geçti. Ekibimiz 4’e1 ve 5'e 2’nin ardından ayak tenisi ve taktik oyun antrenmanı ile günü tamamladı.
Takımımızda tedavi süreçleri devam eden Oğulcan Ülgün, Kerim Alıcı, Ali Emre Yanar bugünkü idmanda yer almadı.