Sezona Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle giren siyah beyazlılar ligdeki ikinci sınavında bugün Kahramanmaraşspor'un misafiri olacak. Saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Yalçın yönetecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk maçında evinde Zonguldak Kömürspor'u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Altay, ikinci sınavında bugün deplasmanda Kahramanmaraşspor'la karşı karşıya gelecek. 12 Şubat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Sezer Yalçın yönetecek. Siyah-beyazlı ekip, puanı bulunmayan rakibini yenerek 2'de 2 yapmaya çalışacak. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, kazanmak için mücadele edeceklerini söyleyerek, "Zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz" dedi. İzmir temsilcisinde yeni transferler Ferhat Çulcuoğlu ve Doğan Karakuş da kafileye alındı. Furkan ise kadroda yer bulamadı.

Son transfer Emre

Bu arada Altay, transferin son dakikalarında Ankaragücü'nden kaleci Emre Koyuncu'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Tarsus İdmanyurdu'nda profesyonel olan 21 yaşındaki file bekçisi, bu sezon 1 maçta Başkent ekibinin kalesini korudu. Alt yaş gruplarında 10 kez milli formayı terleten Emre, 2. Lig'de 11 müsabakada görev aldı. Öte yandan genç orta saha oyuncusu Muhammet Sait Özvardar'ın, Demir Grup Sivasspor'la anlaşmasının ardından deneyimli ön libero Halil Karataş'la da yollar ayrıldı. Ferhat'ın transferi sonrası Halil, İzmir temsilcisinden ayrılarak Pendikspor'la anlaştı.

Altay'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Necdet - Murat Türkkan, İbrahim Öztürk, Serkan, Maksut, Atakan, Fatih, Hüsamettin, İbrahim Akın, Murat Uluç