Camianın sembol isimleri için düzenlenen organizasyonların 5.'si siyah beyazlıların As Başkanı Sabri Sevenoğlu adına düzenlendi. Sevenoğlu, ligde alınan olumsuz sonuçların kimsenin motivasyonunu düşürmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Altay Sosyal Dayanışma Derneği tarafından Altay As Başkanı Sabri Sevenoğlu adına düzenlenen vefa gecesi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Camianın sembol isimleri için düzenlenen organizasyonların 5.'si olan gecede önemli mesajlar veren Sevenoğlu, iyi niyet ve iyi planlamayla atılan adımların olumlu sonuçlar doğuracağını kaydetti. Kulüp Başkanı Özür Ekmekçioğlu, Sportif Direktör Özden Töraydın, kulüp yöneticileri, efsane kaptanlar Ayfer Elmastaşoğlu ve Tahir Karapınar ile camianın önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, As Başkan Sabri Sevenoğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verildi. Geceyi düzenleyen Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Aybars Akoğlu Sabri Sevenoğlu’nun kulüpte yalnızca bir başkan değil her zaman bir ağabey ve görev ayırt etmeden çalışan bir yönetici olduğunu söyledi.

Birlik çağrısı yapıldı


Geçmiş dönemlerde Siyah-Beyazlı kulüpte başkanlık görevini yerine getiren, son iki sezonda kazanılan iki şampiyonlukta Özgür Ekmekçioğlu yönetiminde Asbaşkanlık görevini üstlenen Sevenoğlu, uygulanan doğru stratejinin kulübün hedeflerine varması adına yadsınamayacak önem arz ettiğini kaydetti. ‘‘Altaylılık her zaman her koşulda birlik olmayı gerektirir’’ şeklinde konuşan Sevenoğlu kulübün gerçekçi hedefler doğrultusunda ilerlemesini sürdürdüğünü, son haftalarda ligde alınan olumsuz sonuçların kimsenin motivasyonunu düşürmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Geceyi düzenleyen Altay SDD Başkanı Dr. Aybars Akoğlu ve tüm dernek yönetimine teşekkür eden Sevenoğlu, Altay'a hizmet etmenin gururunu her zaman yaşadığını belirtirken; davetlilerin paylaştığı anılarla geçmişe keyifli bir yolculuk yaptı.

Ekmekçioğlu ve Töraydın'dan teşekkür


Sabri Sevenoğlu’nun dürüst bir sanayici, idealist bir yönetici olduğunu söyleyen Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Sevenoğlu’nun genç yönetim kurulları için tecrübesiyle her zaman bir rehber olduğunu belirterek Sevenoğlu’na hizmetleri ve dostluğu için teşekkür etti. Sportif Direktör Özden Töraydın ise Sevenoğlu’nun Altay sevdası ve enerjisiyle özellikle son iki sezonun en zor zamanlarında bile yönetim ve tüm ekibin motivasyonunu yükselterek önemli bir rol oynadığını kaydetti.