Bulgar stoper Ivanov, Hollandalı Kappel, Portekizli Pedro ve Paixao'yu İzmir'e getiren, Hırvat Aganovic'le el sıkışan siyah beyazlılar, forvet hattı için gurbetçi pazarına indi.

Üst üste transferlerle rakiplerine korku salan Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibi Altay, gurbetçi pazarına indi. Yabancı transferinde Bulgar stoper Ivanov, Hollandalı Kappel, Portekizli Pedro ve Paixao'yu İzmir'e getiren, Hırvat Aganovic'le el sıkışan siyah beyazlılar, forvet hattı için Almanya ve Hollanda kökenli Türk yıldız adaylarını tarıyor. Yabancı transferini hemen hemen tamamlayan İzmir ekibi, yerli oyuncu havuzunu da kuvvetli tutmaya çalışıyor. Forvet hattını gurbetçi bir isimle doldurmak isteyen Altay, yurt içindeki gurbetçi oyuncular dışında, yurt dışındaki yerli yıldız adaylarının peşine düştü. Siyah beyazlı takım, en kısa sürede santrfor transferini tamamlayıp hafta başında başlayacak
kampa tam kadro gitmek istiyor.

AGANOVİC ÇOK TECRÜBELİ


Öte yandan yönetim bir süredir transferi için ısrarcı olduğu Hırvat orta saha oyuncusu Adnan Aganovic'le prensipte anlaştı.. Geçen sezon Yunanistan Süper Lig ekibi AE Larissa'da forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun İzmir'e davet edildiği ve önümüzdeki günlerde siyah-beyazlı takıma katılacağı öğrenildi. Dubrovnik'te futbola başlayan Aganovic, ülkesinde HNK Trogir, Medimurje, Varazdin, Istra, Slovenya'da Koper, Romanya'da Braşov, Viitorul Constanta ve Steaua Bükreş, Güney Kıbrıs'ta AEL Limassol formaları giydi. Adnan Aganovic, Steaua Bükreş ile UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşadı.