Haber/Levent ARIÖZ
Spor Toto 1. Lig'de sezonun başlamasına sayılı günler kala Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu önemli açıklamalarda bulundu. Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaloğlu, antrenör kadrosunda yer alan Murat Uluç'un lisansının çıktığını ve futbola geri döneceğini söyledi. Kaloğlu, " Hazırlık maçlarında kendisini oynattık. Çok iyi verirler sundu bize. Şu an için 45 dakika oynayabileceğini gösterdi. Daha fazlası olur mu bakacağız, ilk 11 mi başlar sonra mi başlar göreceğiz. Gencer ile ilgili de yazışmalarımız sürüyor" dedi.

BAMBA VE PAİXAO İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
İç transfer gündemini de degerlendiren Kaloğlu, "Bamba ve Paixao ile görüşmeler sürüyor. Marco'ya bir teklif sunuldu. Paixao'nun bir aidieti var. Taraftar seviyor. Böyle oyuncuların fedakarlık yapması gerekiyor. Bizler nasıl parayı  düşünmüyorsak o da tecrübesini nasıl  gençlere aktarır, futboldan sonra Altay'a nasıl faydalı olur bunu düşünmesi lazım. Bamba da umarım takımımıza katılır ve eksiklerimiz tamamlanır" dedi.

HEDEF LİGDE KALMAK
Ligin ilk 8 haftası  önemli rakiplerle oynayacaklarını kaydeden genç çalıştırıcı, " İlk 2 maçımız  Samsun ve Pendik ile. Ligin  en iyi transfer yapan takımları bunlar. Geçen sezon  ben geldikten sonra nasıl mücadele ettiysek yine aynı karakteri koyacağız. Tek hedefimiz ligde kalmak. Her puan bizim icin önemli" cümlelerini kullandı.