İkinci Lig'de yeni sezon öncesi Kocaeli Kartepe'de 29 kişilik futbolcu kafilesiyle kampa giren Altay'da teknik direktör Cüneyt Biçer, kadroda eleme yapmayacağını söyledi.

Cüneyt Biçer, "Kadromuzda altyapıdan, sezon boyunca bizimle çalışacak oyuncularımız da var. Kamp dönüşü eleme yapmayı düşünmüyorum" dedi. Geçen sezon 3'üncü Ligi şampiyon tamamladığı kadrosunu 7 isimle takviye edip transferi kapatan siyah beyazlı takımın teknik direktörü Biçer, "Kamptaki performans, sakatlık veya ihtiyaca göre takıma yeni katılanlar veya ayrılanlar olabilir. Transferde bir arayışımız veya göndereceğimiz isim yok. Doğacak ihtiyaca göre hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, babası A Yangın Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Ekmekçioğlu ile birlikte İzmir kulüplerine sağladığı destekten dolayı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve Folkart Genel Müdürü Metin Sancak'a teşekkür plaketi verdi. Folkart'ın İzmir kulüplerine can suyu niteliğinde bir destek sağladığını belirten Ekmekçioğlu, "Sancak Ailesi, önemli bir dayanışma tablosuna imza attı. Bu, İzmir'in sporda hak ettiği yere gelmesi için verilen mücadeleye büyük katkıdır. Kentin değerlerine sahip çıkmak adına yapılan ve asırlık kulüplere destek sağlayan bu işbirliği için Sancak Ailesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.