Yönetim geçen sezon kiralık olarak Kırıkhanspor'da forma giyen 21 yaşındaki santrfordan kendisine kulüp bulması istedi.

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da genç forvet Hasan Demir kadroya alınmadı. Erzurum kampında siyah-beyazlı ekiple antrenmanlara katılan golcü oyuncu Afyonkarahisar kampına götürülmedi. Yönetim geçen sezon kiralık olarak Kırıkhanspor'da forma giyen 21 yaşındaki santrfordan kendisine kulüp bulması istedi.İzmir ekibi geçen hafta gençlerden stoper Ulaş'ın Darıca Gençlerbirliği'ne sol bek Kadir'in ise Düzcespor'a kiralanmasına karar vermişti. Öte yandan takımda kalmasına karar verilen altyapı patentli stoper Çağrı'nın apandisit ameliyatı olduğu, kampa cuma günü katılacağı öğrenildi. Altay'da altyapıdan yetişen Cenk ve Abdullah ise Afyon'da takımla çalışmaları sürdürüyor. Afyon Kampında çarşamba günü Bursaspor'la karşılaşacak olan siyah beyazlılar 20 Temmuz'da Balıkesirspor Baltok ve 22 Temmuz'da Eskişehirspor'la karşılaşıp kampı tamamlayıp, TSYD Kupasına katılacak.

Forma rekabeti kızışıyor


Yeni takviyelerin kampa katılmasıyla Altay’da forma rekabeti kızıştı. Kaleci mevkiisinden,
forvete kadar oyuncular kendini teknik direktör Alper Avcı’ya göstermeye çalışıyor. Kaleci Egemen’le birlikte, bonservisi alınan Emre Koyuncu 1 numaralı kaleci kazağı için yoğun
çaba sarfediyor. Defans hattında da yeni transferler Gençer ve İvanov’la birlikte İbrahim
Öztürk stoper tandeminde yer bulmak isteyecek. Forvet hattında da Murat Uluç’la birlikte, yeni takviyeler Pedro ve Aganovic rekabet içinde.