İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta yeni sezona Kartepe'de hazırlanan Altaylı futbolcular, kulübün efsane futbolcularından Miodrag Yesic'in ziyaretiyle moral buldu.

Altay'da 1985-1989 ile 1991-1994 yılları arasında iki dönemde forma giyen 59 yaşındaki Yesic, teknik direktörlüğünü yaptığı Suudi Arabistan'ın El İttifak takımıyla kamp için Kartepe'yi seçerken, aynı bölgede kalan eski takımını unutmadı. Trabzonspor'da da oynayan Sırp teknik adam, Altaylılarla hasret giderdi.

Sportif Direktör Özden Töraydın, efsane futbolcunun Altay'da unutulmaz izler bıraktığını söyleyerek, "Yesic Altay'ın kaptanlık bandını takmış çok özel bir isim. Bizim kuşağımız, onun frikik gollerini unutamaz. Ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Töraydın, ziyaretin anısına Yesic'e isminin yer aldığı Altay'ın yeni sezon formasını hediye etti. Türkiye ve Altay'ın kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Yesic ise siyah-beyazlı kulübün doğru yolda olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkma başarısı gösteren Altay'ın aynı hızla Süper Lig hedefine ulaşacağını söyleyen Yesic, "Hala Türk futbolu ve Altay'ı yakından takip etmeye çalışıyorum. Yaşanan play off zaferi beni de gururlandırdı.

Özgür Ekmekçioğlu gibi genç ve idealist bir başkan ile profesyonel ekibinin üstesinden gelemeyeceği iş yok. Hocalarım ve dostlarla sohbetimizde altyapı ve A takım için doğru projeler yapıldığını öğrendim. Altay'da güzel günlere dönüşün sinyalleri çok kuvvetli" şeklinde konuştu.