İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'da Sportif Direktör Özden Töraydın, yeni sezon öncesi direkt şampiyonluk söylemlerinin kendilerine zarar verebileceğini söyledi.

Hedef takım olmak istemediklerini dile getiren Töraydın, kulübün yeni bir yapılanma içinde olduğunu belirterek, "Altay'ın hedefi her zaman üst sıralardır, ancak gerçekçi olmak lazım. Grupta zor rakipler var. Hedefimiz ilk 5 içinde yer almak olacak. Doğru işler yaparsak yukarıya tutunuruz. Bu lig, 3'üncü Lig gibi kolay değil, yüksek bütçeli il takımlarıyla mücadele edeceğiz" dedi.

Öte yandan Altay yarın saat 17.30'da Turgutluspor'la, Turgutlu İlçe Stadı'nda ikinci hazırlık maçına çıkacak. Altay'da kasığında çekme olan forvet Abdülkadir dışında eksik yok.

TÜFAD'DAN ÖDÜL

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi, geçen sezonun başarılı isimlerini ödüllendirirken, Altay en çok ödül alan kulüp oldu. Play off serisinde başarılı olarak 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e yükselen siyah beyazlı ekipte Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yardımcıları Nadir Arıkan, Birand Yaytaş, Cem Yılmaz, Fatih Aktürk ve Ertunga Kuşhan'a ödüllerini TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve İzmir Şube Başkanı Şaban Acarbay verdi. Altay altyapısına verilen ödülü Yenal Dinçakman alırken, Eftal Atalan ise "En centilmen taraftar temsilcisi" ödülü'ne layık görüldü.