Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçedeki tüm spor alanları, fitness ve spor salonlarının siyah beyazlılıların hizmetinde olacağını ifade etti.

Haber / Levent ARIÖZ

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçede bulunan tüm spor tesislerinin 7 gün 24 saat Altay’ın hizmetinde olacağını müjdeledi. Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın ve Kulüp yöneticisi Hilmi Bozok’u makamında ağırlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Belediyesi’ne bağlı bulunan tüm spor alanları, fitness ve spor salonlarının Altay altyapısı ve istendiği takdirde A Takımın hizmetinde olacağını müjdeledi. Altay’ın, Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu yönetimiyle hedeflediği noktaya ulaşması için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını kaydeden Başkan Şenol, Vali Kutlu Aktaş Tesisleri karşısında bulunan Altay Parkı’nın en kısa sürede yenilenerek etrafının dev Altay bayrakları ile süsleneceğini de söyledi.

Gaziemir'in yeri ayrı

Başkan Şenol, Altay’ın Türk spor tarihindeki değeri yanında Gaziemir için çok farklı bir yeri olduğunu söylerken, Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın ise Başkan Şenol’un bugüne kadar özellikle altyapı çalışmalarına verdiği desteğin kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek altyapı hamlesinin yakın gelecekte Türkiye çapında vitrine çıkacak futbolcular yetiştireceğini belirtti.

Rakip Fethiye

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'la 0-0 berabere kalarak zirve yarışında 2 puan kaybeden Altay bugün evinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fethiyespor'la karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Adem Sarıtaş yönetecek. Müsabakanın biletleri 20 TL'den satılacak. Altay seyircisi kapalı tribünde, konuk seyirci kale arkasında oturacak. Altay 14 puanla 4. sırada, Fethiyespor ise 6 puanla 13. basamakta yer alıyor. Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer takımında eksik bulunmadığını belirterek, "Kazanarak galibiyeti taraftarımızla birlikte kutlamak istiyoruz. İç sahada puan kaybı yaşama düşüncemiz yok" dedi.

Muharrem Efe kadro dışı

Fethiyespor'un başında henüz 3 puanla tanışamayan Teknik Direktör Hüsnü Özkara ise 6 haftalık galibiyet hasretine son vermek için mücadele edeceklerini söyledi. Deneyimli teknik adam kazanmak için oynayacaklarını söyleyerek, "Altay saygı duyduğumuz bir rakip, ancak bizim de galibiyete ihtiyacımız var. İzmir'den 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Fethiye ekibinde sakatlıkları bulunan Ensar, Berat ve Ömer ile sarı kart cezalısı Sinan kadroda yer almayacak. Tedavisi süren Onur'un durumu maç saatinde netleşecek. Fethiyespor'da alınan kötü sonuçların ardından hafta içinde Muharrem Efe'yi kadro dışı bırakan yönetim tüm futbolculara 10'ar bin TL ceza verdi.